Lamax Prime P-1 Beat sú športové slúchadlá, ktoré sa držia jednoduchého konceptu.

Teda in-ear modelu, ktorý na nosenie nepotrebuje žiadne ďalšie prvky na uchytenie. V balení nájdete klipsne na prichytenie okolo uší. Takže, kto potrebuje doplnkové uchytenie má možnosť si ho pripnúť na mušle, no nie je to podmienkou. Samozrejmosťou sú vymeniteľné nadstavce v troch veľkostiach, aby bola reprodukcia hudby pre rôzne uši čo najlepšia. Slúchadlá sú bezdrôtové a pripájajú sa cez Bluetooth 4.1. Výhodou je možnosť pripojenia typu multipoint. V praxi napríklad k notebooku a  telefónu. Nezmeškáte tak žiadny hovor. Kábel je látkový a mierne prenáša interferenciu z oterov oblečenia. Z pravej strany je na kábli ovládací prvok s tlačidlami na úpravu hlasitosti a prijímanie hovorov.

Integrovaný akumulátor s kapacitou 70 mAh vydrží na 5 hodín prehrávania hudby a päť dní pohotovostného režimu. Hudobne nás táto v našich končinách neznáma značka prekvapila. Milovníci basov si prídu na svoje, zároveň sme pocítili dobrú reprodukciu stredov a výšok. Dizajnovo aj hudobne ide o veľmi vydarené slúchadlá, ktoré aj vzhľadom na kvalitu reprodukcie odporúčame. Sú praktické nielen pre športovcov, ale aj na bežné nosenie. A perlička na záver, mušle sú magnetické. Keď slúchadlá nepoužívate, stačí ich k sebe pripnúť.

Cena: 48 €
Zapožičal: Lamax

Tento článok vyšiel aj v tlačenom novembrovom vydaní TOUCHIT č. 9/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.