Toto ste určite chceli – LED tričko GLUWY.

Je to tričko v čiernej farbe, ktoré má v sebe LED panel s rozmermi 240 mm x 73 mm a cez mobilnú aplikáciu vytvárate texty či obrázky – buď statické alebo animované. Môžete si naozaj vymyslieť hocičo, aplikácia to splní a vy budete majiteľom naozaj jedinečného trička, ktoré nemá nikto iný. Panel vytvára 210 malých diód a je vsunutý do záhybu na vnútornej strane trička.

Vhodné je, ak chcete vyjadriť nejaký pocit napr. pred vašou milou a ideálne je na promo aktivity. Marketingoví špecialisti o tomto dlho snívali. Mobilná aplikácia je pre Android a po spárovaní cez bluetooth sa uskutočňuje priamo v aplikácii. V nej si môžete vytvoriť ľubovoľný text, nakresliť obrázok, zvoliť jednu z ponúkaných animácií, prípadne aktivovať hudobný ekvalizér v grafickej podobe, ktorý bude reagovať na zvuky v okolí vášho smartfónu. Text je dobre vidieť aj cez deň, ale najlepšie vynikne v noci.

Tričko dobíjate pomocou micro USB konektora, doba nabíjania je 1,5 hodiny. Li-Ion batéria s kapacitou 500 mAh vydrží 6 až 8 hodín. Tričko je vyhotovené zo 100 % polyesteru a prípadné zmoknutie nebude problém. Môžete si vybrať medzi rôznymi veľkosťami S, M, L a XL. Toto tričko možno vyprať, avšak len v rukách. Nemusíte pritom odpájať elektronické súčasti, ktoré sú dimenzované na styk s vodou.

Cena: 85 €

Zapožičal: www.cool-mania.eu

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.