K dispozícii pre počítače, Xbox One a PlayStation 4.

Herný vydavateľ 2K Games oznámil kolekciu Mafia: Trilogy, ktorá obsahuje „Definitive “ edície hier Mafia, Mafia II a Mafia III. Pojem Definitive Edition je pre každú z trojice hier odlišný.

V prípade Mafie III dostanete pôvodnú verziu hry z roku 2016 so všetkými DLC balíkmi a českými titulkami. Mafia II: Definitive Edition je vynovenou verziou (remaster) hry z roku 2010, ktorá ponúka kvalitnejšie HD vizuály a všetok DLC obsah. Hra obsahuje pôvodný český dabing.

Hlavným lákadlom trilógie bude Mafia: Definitive Edition. V tomto prípade ide o plnohodnotný remake hry z roku 2002, ktorý 2K Games vytvorilo úplne od základu, aby hra ponúkla audiovizuálnu stránku a hrateľnosť na úrovni dnešných titulov. A nebude chýbať ani vynovený český dabing!

Kolekcia Mafia: Trilogy bude k dispozícii za 59,99 eur od 28. augusta 2020 pre počítače, Xbox One a PlayStation 4. Môžete si ju zakúpiť už dnes a okamžite tak získate prístup k hrám Mafia II a Mafia III vo verziách Definitive Edition. Jednotlivé hry si môžete zakúpiť aj samostatne, remake Mafie bude stáť 39,99 eur.

Mafia: Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition. Zdroj: 2K Games

Zdroj: 2K Games

Prečítajte si aj:

Recenzia: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – PS4

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit