Obe spoločnosti si sľubujú zlepšenie aktuálnej situácie.

Lenovo je najväčší výrobca počítačov na svete a hoci ponúka aj herné zariadenia, ich predaje pravdepodobne nedosahujú žiadané výsledky. Zmeniť by to malo nové partnerstvo, ktoré Lenovo uzavrelo so spoločnosťou Razer. Táto značka je jednotkou na trhu medzi hernými zariadeniami. Výsledkom spolupráce má byť, aspoň spočiatku, špeciálna Razer edícia herných počítačov Lenovo radu Y.

Spoločnosti veria, že dokážu plne profitovať zo spolupráce. Lenovo disponuje pokročilým výrobným procesorom a výbornými vzťahmi s partnermi. Celý predajný systém Lenova je o poznanie lepší, ako má Razer a spolupráca môže pomôcť zviditeľniť túto hernú značku. Razer má na druhej strane výbornú expertízu pri navrhovaní hernými zariadeniami a vlastní aj viacero softvérových riešení pre hráčov.

Prvé ovocie spolupráce sa nazýva Lenovo Razer Y Series Gaming System. Spoločnosti predstavili prototyp herného počítača počas turnaja DreamHack Winter 2015, oficiálne ho oznámia na výstave CES 2016 v Las Vegas.

lenovo_razer_2_nowat

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Nechajte nám správu