Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo oznámila, že svoj multirežimový rad Yoga rozširuje o nový konvertibilný notebook Yoga 910.

Dnešný PC zákazník neustále čelí výzvam, ktoré prinášajú nároky rýchlo sa rozvíjajúceho spotrebiteľského životného štýlu, rozvíjajúceho sa pracoviska, ako aj digitálnych nárokov. Aby sme vyhoveli týmto kontinuálnym zmenám v očakávaniach spotrebiteľov, spoločnosť Lenovo postavila svoje najnovšie Yoga produkty na základoch rozsiahleho užívateľského prieskumu a spätnej väzby. Aj to je dôvod, prečo každé nové zariadenie radu Yoga prináša novú technológiu, ako napríklad snímač odtlačkov prstov u Yoga 910, ktorý zjednodušuje prihlásenie sa do počítača.

Yoga_910_lifestyle_watchband_hinge_Pen_support_web2016_8_nowat

Yoga 910 je najtenší konvertibilný počítač s procesorom Intel Core i s doteraz najvyšším výkonom a užitočnejšími prvkami

Náš najnovší ultratenký konvertibilný notebook s hrúbkou len 14,3mm je jedným z najvýkonnejších konvertibilných zariadení s najnovším Intel procesorom 7. generácie Core i7. Pre mnohých Yoga užívateľov sa ich konvertibilný počítač stal primárnou platformou pre prácu aj zábavu. Aj preto sme Yoga 910 vylepšili o možnosť výberu obrazovky s kvalitou 4K alebo Full HD, displejom takmer bez okrajov (5mm fazeta), ktorý ponúka o 10 percent4 väčší priestor na obrazovke a o 14 percent5 vyššiu hustotu pixelov v porovnaní s predchádzajúcim modelom, ktoré sa postarajú o ostrejší, čistejší obraz a 100 percentnú RGB farebnú škálu, aby užívatelia pri prezeraní fotiek a videí mohli vidieť širokú paletu farieb. Hudbu a zvuk na Yoga 910 vylepšuje technológia Dolby Audio Premium. Vďaka až 15,5 hodinovej výdrži batérie môžu užívatelia pracovať alebo sledovať filmy bez toho, aby si robili starosti o výdrž batérie.

Yoga 910 convertible fingerprint reader in gold_web2016_8_nowat

Keďže zákazníci vyžadujú praktickejšie možnosti autentifikácie, Lenovo do Yoga 910 zakomponovalo pokrokový snímač odtlačkov prstov – navrhnutý s cieľom zabezpečiť vášmu PC mobilnú praktickosť a zlepšenú bezpečnosť. Dotykom prsta sa užívatelia môžu rýchlo prihlásiť do svojho počítača a s použitím Windows Hello už nebudú potrebovať zadávať žiadne dlhé heslá. Lenovo aplikácia Explorer v notebooku Yoga 910 užívateľom umožňuje personalizovať si svoje zariadenie s obľúbenými aplikáciami podľa svojho želania, ako napríklad Skype, Facebook alebo Netflix.

Užívatelia zvyknú svoje počítače prenášať kdekoľvek po svete, a preto sme pridali nové celokovové jednoliate puzdro – v zlatej champagne, platinovej striebornej a šedo striebornej farbe – pre luxusný vzhľad bez ohľadu na to, kam s nimi užívatelia zamieria. Stále si zachováva pánt s dizajnom hodinkového náramku a flexibilnými režimami použitia, ktorý je charakteristický pre celý rad konvertibilných počítačov Yoga – čo užívateľom umožňuje písať v režime notebook, prezentovať v režime stojan, sledovať video v režime stan alebo surfovať na internete v režime tablet. Hodinkový pánt teraz poskytuje ešte plynulejší a precíznejší prechod medzi jednotlivými režimami. Po spárovaní s elegantnou Yoga myšou (predáva sa samostatne), ktorá tiež funguje ako diaľkové ovládanie, v sebe notebook Yoga 910 spája špičkový výkon, prenosnosť a všestrannosť, a to všetko je zabalené do tenkého a štýlového 13,9-palcového konvertibilného notebooku.

Yoga_910_lifestyle_Fingerprint_reader_web2016_8_nowat

“Presúvame sa z PC trhu, kde jedna veľkosť zariadenia nevyhovuje všetkým na trhu. Užívatelia chcú mať možnosť vybrať si veľkosť, ktorá najlepšie vyhovuje potrebám ich životného štýlu a nie prispôsobovať svoj životný štýl novým technológiám,” povedal Johnson Jia, senior viceprezident Lenovo, PC & Smart Device Business Group. “Rad Yoga bude naďalej posúvať PC inovácie vpred, ale nemôžeme si pripisovať všetky zásluhy – ďakujeme našim zákazníkom za ich neustálu spätnú väzbu. Tieto produkty sú tu vďaka našim zákazníkom a dúfame, že nová Yoga 910 naplní ich očakávania.”

Cena a dostupnosť

Yoga 910 multimode convertible in silver_web2016_8_nowat

Notebook Yoga 910 bude dostupný v cene od 1289 EUR ku koncu októbra 20166 u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.