Spoločnosť Lenovo predstavila na Slovensku zaujímavé novinky. A zobrala to naozaj netradične, presne podľa hesla #OdvazneIny. V našej fotogalérii sa pozrieme na to, čo všetko sa počas večera v pondelok večer stalo.

Peter Oravec vystúpil v podobe hlavného prezentátora, netradične oblečený do potápačského výstroja 🙂 a ukázal produkty, na ktoré sa môžeme čoskoro tešiť. Nás okamžite zaujal Lenovo IdeaPad Miix 700, čo je niečo ako priama konkurencia pre Microsoft Surface Pro 4, ktorý sme nedávno mali v redakcii.

Lenovo-14

Cena riešenia od Lenova však poteší väčšinu slovenských používateľov – 499 Eur samozrejme s trochu inou hardvérovou výbavou ako má Microsoft. Je to ale zariadenie typu 2 v 1, ktoré môže byť tabletom a notebookom podľa tohto, čo práve potrebujeme. Zatiaľ sme ho videli v čiernej farbe, ale príde aj riešenie v efektnejšej bronzovej farbe.

Lenovo-10Hmotnosť zariadenia je menej ako 1 kg a môže byť vybavené aj kamerou pre RealSense. Výdrž na batériu je okolo 9 hodín, z hľadiska portov je tp 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, Micro HDMI-výstup, šachta pre microSD, audio port.

Lenovo-9

Ďalším unikátnym zariadením je Lenovo YOGA 900, ktoré predstavuje notebook s možnosťou otočenia displeja o 360°. Pánty sú aj v tomto prípade skladané ručne. Využíva operačný systém Microsoft Windows 10 Home, uhlopriečka displeja je 13.3 palcov.

Lenovo-8

Vo výbave môže byť procesor až Intel Core i7 v šiestej generácii a až 512 GB SSD disk.

Lenovo-7

Hlavnou výhodou tohto notebooku je však ultraprenositeľnosť, hmotnosť je 1,3 kg. Displej má rozlíšenie QHD+ (3200 x 1800) IPS a je lesklý. Pánty sú ešte viac prepracované ako to bolo v pôvodnej verzii notebookov YOGA.

Lenovo-6

U zariadenia Lenovo YOGA 700 sme videli aj to, ako je to s ohýbaním displeja a využitím viacerých polôh prevádzky. Hmotnosť zariadenia je 1,6 kg a jednotlivé polohy demonštrovala na predstavení gymnastka.

Lenovo-4Na tejto akcii vystúpil aj Martun Jakubec, ktorý si zahral vo viacerých videách na produkty Lenovo.LenovoSpev

Z tohto predstavenia pripravujeme aj video a bude to veľmi zaujímavé. Bol to jednoznačne večer pod heslom #OdvazneIny

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.