Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Lenovo dňa 5. mája oznámila, že jej strategická technologická konferencia #LenovoTechWorld zavíta do San Francisca 9. júna 2016.

Druhý ročník konferencie privedie na jedno miesto niekoľkých špičkových lídrov odvetvia, medzi ktorými nebude ako hlavný rečník chýbať ani predseda predstavenstva a CEO spoločnosti Lenovo,Yang Yuanqing. Budú sa zaoberať tými najsľubnejšími a vynárajúcimi sa témami v oblasti inovácií, vrátane virtuálnej reality, smart prepojených zariadení/IoT a využívanie sily cloudu na zmenu života ľudí. K spoločnosti Lenovo sa pridajú fanúšikovia, médiá, vplyvné osobnosti a skupiny, tlač, analytici, ako aj ďalší hostia z celého sveta.

Konferencia Tech World 2016 bude tiež miestom ohlásenia významných produktov; uvedieme na trh celosvetovo prvý spotrebiteľský tablet s podporou Projektu Tango v spolupráci so spoločnosťou Google. Project Tango do vášho smartfónu prináša rozšírenú realitu, vrátane hier, navigácie a ďalších služieb. Toto zariadenie vám prinesie úplne nový spôsob vnímania sveta – umožní vám robiť veci, o ktorých ste predtým ani nesnívali, od vnútorného mapovania vašej trasy po múzeu cez vytvorenie 3D herného prostredia až po vizualizáciu toho, ako vám do kuchyne zapadne nová chladnička.

Lenovo tiež predstaví novú technológiu z dielne Motorola, ktorá dramaticky zmení spôsob, ako ľudia premýšľajú o svojich najosobnejších zariadeniach a ich využívaní – ako lusknutím prstov.

“Inovácie sú v srdci všetkého, čo robíme,” povedal Yang Yuanqing, predseda a CEO, Lenovo. “Lenovo už nie je len počítačovou alebo smartfónovou firmou. Lenovo zohrá svoju rolu vo vývoji nových smart zariadení, zabezpečí smart pripojiteľnosť, ktorú budú vyžadovať nové služby a inovácie a poskytne tiež infraštruktúru umožňujúcu fungovanie nového sveta prepojených zariadení. Na konferencii Tech World 2016 sa podelíme o naše najnovšie technológie, uvedieme niektoré z našich najvýznamnejších produktov a – spolu s niektorými našimi priateľmi a partnermi – predstavíme našu víziu budúcnosti technológií.”

Lenovo sa podelí o niekoľko najzaujímavejších technologických konceptov zo svojich laboratórií po celom svete. Tieto koncepty predstavujú kreativitu, experimenty a predstavivosť stoviek inžinierov, dizajnérov a vývojárov spoločností Lenovo a Motorola, ktorí sú rozosiati po troch kontinentoch.

V rámci pretrvávajúceho úsilia stimulovať našu iniciatívu angažovanosti zákazníkov v USA pozývame na tohtoročnú konferenciu Tech World aj vybranú skupinu spotrebiteľov. Od účastníkov budeme chcieť, aby sa s nami podelili o svoje zážitky a skúsenosti s tým, ako technologické inovácie menia ich život. Traja šťastní výhercovia získajú špeciálny výlet VIP Experience na Tech World konferenciu. Viac informácií o tejto súťaži nájdete na http://community.lenovo.com.

Hlavný príhovor budeme streamovať naživo o 10:30 pacifického času, dňa 9. júna 2016 na: www.YouTube.com/lenovo

Video, ako aj detaily o produktoch a cenách noviniek, ktoré sa objavia na konferencii Tech World, si môžete pozrieť v našom príspevku TOUCHIT.

Značky: