Pýcha značky, ktorá je aj tento rok vylepšená a s inovovaným soundbarom. A samozrejme, procesory Intel Core i desiatej generácie.

Novinka, tak ako aj ostatné uvedené notebooky radu Yoga, je z kovu. Výrobca chce dosiahnuť lepšiu súdržnosť jednotlivých dielov a viac konštrukčných možností, ktoré si ale pri plaste nemôže dovoliť.

Novinkou je funkcia Q Control (Fn + Q), ktorá prepína režimy chladenia a výkonu. Vďaka tomu môžete počítač prepnúť do šetriaceho režimu ale zároveň z neho spraviť tichý stroj. Ideálny na pozeranie filmov bez rušivých zvukov chladenia.

Konvertibilný notebook Lenovo Yoga C940 bude dostupný v 14 a 15“ verzii. Bude mať ochranu webovej kamery nazvanú TrueBlock, dotykové perobiometrickú autentifikáciu Windows Hello. Súčasťou konštrukcie je nový rotačný soundbar s podporou Dolby Atmos.

Vylepšený je aj režim Modern Standby, ktorý umožní doposielať napríklad emailové správy pred tým, než naozaj prejde do režimu spánku alebo úsporného režimu. Takisto umožňuje v úspornom režime prijímať emaily a prebudiť sa tak rýchlo ako zapnutie displeja na smartfóne.

Výrobca hovorí o výdrži 17,5 pri FHD displeji a 10,5 pri 4K obrazovke. Sme skeptickí, budeme radi ak sa FHD model dostane cez 7 hodín.

Fotografie: Ondrej Macko

Prečítajte si aj:

ASUS ProArt StudioBook One je prvý notebook s grafickou kartou NVIDIA Quadro RTX 6000

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.