Dôraz na tenký dizajn a dlhú výdrž batérie.

Zároveň je to Yoga, ktorá sa vymyká tradičnej konštrukcii. Je to bežný notebook a displej sa dá otvoriť na úroveň 180°. Nie je to teda konvertibilný notebook.

Vo výbave sú procesore Intel Core i desiatej generácie. Na prihlásenie sa dá použiť infračervená kamera. K nej výrobca pridal snímač ToF, ktorý sa používa aj v smartfónoch. Rozpozná hĺbku scény.

V tomto prípade poslúži pri videohovorochinteligentnom rozmazaní pozadia. Ak teda telefonujete v prostredí, ktoré je súkromné, všetko okrem vás bude rozostrené. Netreba upratovať ani zakrývať firemné nástenky.

IR kamera sa dá použiť aj na automatické odhlasovanie a prihlasovanie. Rozpozná, keď sa vzdialite od počítača a automaticky ho uzamkne.

Voliteľne sa dá zakúpiť v konfigurácii so 4K VESA400 HDR displejom a podporou Dolby Vision. Voliteľná bude takisto aj grafická karta NVIDIA GeForce MX250. Lenovo vylepšuje režim ochrany očí nazvaný Eye Care na redukciu modrého svetla.

V rámci inteligentných funkcií nechýba funkcia Q Control (Fn + Q), ktorá prepína režimy chladenia a výkonu. Vďaka tomu môžete počítač prepnúť do šetriaceho režimu ale zároveň z neho spraviť tichý stroj. Ideálny na pozeranie filmov bez rušivých zvukov chladenia.

Prečítajte si aj:

Lenovo Yoga C940: Notebook so soundbarom v tele

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.