Internetová televízia je dostupná na všetkých značkách inteligentných televízorov.

Lepšia.TV je služba internetovej televízie, ktorá umožňuje sledovať televízne vysielanie cez internet na rôznych typoch zariadení – od smartfónov cez tablety a počítače až po televízne obrazovky. Služba nedávno dostala nový dizajn používateľského rozhrania a tiež aj praktickú funkciu vo forme videotéky od HBO.

Nový dizajn pôsobí moderne a prináša sprehľadnenie, väčšie tlačidlá aj obrázky a ďalšie prvky. Na úvodnej stránke je možné vidieť TV stanice, pokračovať v sledovaní relácií či rýchlo pristupovať k nahrávkam. Nechýbajú odporúčania na seriály, filmy, šport a predpoveď počasia. Úvodnú obrazovku si môžete prispôsobiť podľa svojich požiadaviek.

Nový dizajn služby Lepšia.TV

Súčasťou redizajnu sú tiež vylepšené náhľady relácií, v ktorých je možno lepšie nájsť začiatok filmu či špecifickú pasáž seriálu vo veľkom zobrazení. Praktická je sekcia info/diely, tá umožňuje rýchly prístup k predchádzajúcim a budúcim dielom seriálu.

Lepšia.TV tiež po novom ponúka zabudovanú videotéku HBO OD. Tej je venovaná samostatná sekcia na úvodnej obrazovke a ponúka 1113 filmov a 384 kompletných seriálov.

Videotéka HBO OD ponúka totožný obsah ako služba HBO GO. Výhoda zabudovanej videotéky do služby Lepšia.TV spočíva v tom, že k tomuto obsahu môžete pristupovať na všetkých značkách inteligentných televízorov.

Lepšia.TV ponúka videotéku HBO OD

Lepšia.TV ponúka videotéku HBO OD

Zdroj a fotografie: Lepšia.TV

Prečítajte si aj:

Ako sledovať TV vysielanie cez internet na Slovensku aj v zahraničí

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit