Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chystáte sa stráviť druhú polovicu leta pod stanom, na vode, na bicykli či na chate, teda na hony ďaleko od pohodlného domova alebo hotelovej izby? Hoci správny tramp alebo vodák toho k životu moc nepotrebuje, predsa len sa nájde pár vecí, ktoré v 21. storočí oceníte aj v prípade, že zrovna zdolávate rieku alebo zaspávate v divočine. A väčšina z nich ani nezaberie toľko miesta.

Autochladnička Hyundai MC 24

S objemom 24 litrov pojme až päť 1,5litrových fliaš, prípadne kombináciu nápojov a desiaty. Vnútro dokáže udržať chladnejšie až o 16 stupňov oproti okolitej teplote, v prípade potreby vám však preukáže aj opačnú službu – zvýši teplotu vnútorného priestoru až na 65 stupňov. Môžete ju napájať ako 12 V z palubnej zásuvky v aute, tak dokúpeným adaptérom pre napájanie 230 V. Autochladnička ponúka aj tepelne izolovaný plášť a špeciálny mechanizmus pre bezpečné uzavretie veka. Výhodou je aj nízka spotreba (max. 65 W). Cena je 59,99 €. 

Multifunkčný hrniec Philips HD3037/70

Ľahko a rýchlo v ňom pripravíte na chate či v kempe najrôznejšie polievky, mäso, ryžu, cestoviny i dezerty. Systém 3D ohrevu zaistí rovnomerné ohriatie pokrmov, k dispozícii máte aj 12 automatických programov pre prípravu obľúbených pokrmov alebo integrovaný mikroprocesor. Využiť môžete aj funkciu 24hodinového ohrevu, ktorá udržuje ideálnu teplotu jedla po celý deň. Súčasťou balenia je aj plastová parná tácka, odmerka, stierka a naberačka. Vďaka kompaktným rozmerom navyše hrniec zaberie veľmi málo miesta. Cena je 94,87 €. 

PowerBanka Verbatim

Že si neviete predstaviť dovolenku alebo víkend bez mobilu alebo napríklad elektrickej čítačky, ani keď ste v prírode? Pribaľte si do batohu túto powerbanku s vysokou kapacitou 10 400 mAh a dvojicou USB konektorov, ktorá vám umožní nabíjať dve zariadenia súčasne. Výhodou je aj vysoký výstupný prúd 2,1 A, ktorý dodá vášmu mobilu, tabletu alebo napríklad MP3 prehrávači viac elektriny, než väčšina bežne dodávaných nabíjačiek. Cena je 19,99 €.

Čelovka do náročných podmienok Varta Indestructible

Táto extrémne odolná a odľahčená čelovka vám posvieti nielen pri nočnej prechádzke alebo pri pobyte v jaskyni, ale aj počas extrémnych športov. Na povrchu je pogumovaná a dokáže prežiť bez zničenia aj pád až z deväťmetrovej výšky. Vďaka LED zdroju tiež môžete očakávať výrazne vyšší a dlhšie trvajúci výkon ako v prípade bežných žiaroviek – doba svitu je až 40 hodín a rozsah lúčov 24 metrov. Napájanie je na tri AAA batérie. Cena je 14,99 €.

Navigácia pre cyklistov Mio Cyclo 205H

Umožní vám objavovať nové trate a navigovať vás bude nielen cez 3,5 palcový dotykový displej, ale aj pomocou jasných zvukových signálov. Využíva mapy Openstreetmaps, na jedno nabitie pracuje až 10 hodín a neuškodí jej ani výdatný dážď. Pomocou bodov záujmu vás dovedie napríklad k občerstveniu alebo k rôznym zaujímavým miestam, prípadne môžete využiť funkciu Surprise Me pre plánovanie trás. Podporuje aj ANT+ pre externé snímače a v balení objavíte aj nabíjačku, USB kábel a držiak na bicykel. Cena je 193,24€. 

Outdoorová kamera GoPro HERO5 Session

Je miniatúrna a tým pádom aj veľmi ľahká – na helme ju ani pri prudkých pohyboch necítite. Ponúka rozlíšenie 10 Mpx a snímač s procesorom si poradí aj s natáčaním v detailnom rozlíšení 4K pri tridsiatich snímkach za sekundu. Aj pri nahrávaní vo FullHD však zachytí 90 obrázkov počas sekundy, takže môžete spomaľovať, ako sa vám páči. Môžete ju cez Wi-Fi alebo Bluetooth spárovať s mobilným telefónom, alebo ju ovládať hlasovými povelmi. A nedočkáte sa ani plnej pamäte, pretože môžete zapnúť automatickú synchronizáciu do cloudu. Kamera je bez puzdra vodotesná až do 10 metrov. Cena je 229 €.

Bezdrôtový reproduktor BOSE SoundLink Color II

Užite si hudbu z mobilu alebo tabletu pomocou Bluetooth s dosahom až 9 metrov! Vďaka vstupu AUX môžete pripojiť aj ďalšie zvukové zdroje – napríklad MP3 prehrávač. Je odolný voči vlhkosti, malý a ľahký (544 g) a zmestí sa vám i do vrecka. Oceníte aj dizajnové spracovanie a predovšetkým kvalitný neskreslený zvuk vrátane konkrétnych basov. Batéria vydrží na jedno nabitie hrať až 8 hodín. Reproduktor zoženiete v čiernom, bielom, červenom alebo modrom prevedení a cena je 139 €.

Vysielačky Motorola TLKR T80

Jedná sa o sadu dvoch vysielačiek s dosahom až 10 km vo voľnom priestore. Ponúka 8 rádiových kanálov + 121 kódov a funkcie pre skenovanie a monitorovanie týchto kanálov. K dispozícii máte aj praktický LCD displej a integrované LED svietidlo. Vodeodolné sú podľa certifikátu IPx2. Doba prevádzky na jedno nabitie je 16 hodín, možné je využiť Napájanie 4 × AAA do každého prístroja. Cena je 92,90 €.

Všetky produkty kúpite v kamenných predajniach Datart alebo na www.datart.sk.

Značky: