Po predstavení noviniek od Huawei, ktoré odštartovali nový modelový rad P20, je ťažké si predstaviť čo má pre nás spoločnosť LG pripravené.

Veríme, že sa budeme mať počas predstavenia novej vlajkovej lode na čo pozerať.  Predstavenie je plánované na 2. mája. Nová vlajková loď bude niesť názov LG G7 ThinQ a ešte pred jej predstavením si stihli zástupcovia LG z jej názvu vystreliť, keď slovo ThinQ vyslovujú ako Thank You, čiže ďakujem. Vcelku vtipné.

Celosvetové predstavenie LG G7 ThinQ prebehne v New Yorku 2. mája a predstavenie na domácej pôde LG sa bude konať o deň neskôr v Soule. Tohtoročný trend výrezov v displejoch sa nevyhol ani novinke od LG. Tento dizajnový prvok, teda pokiaľ sa vám nepáči, sa bude dať skryť.

Spoločnosť LG použila tento rok označenie ThinQ už pri modeli V30S ThinQ. Ďalšia vlajková loď, teda G7, bude niesť tiež toto označenie a budeme si tak istí, že tento smartfón bude obsahovať šikovné AI funkcie. Najnovšie úniky potvrdzujú aj fyzické tlačidlo na ľavej strane zariadenia, ktoré aktivuje AI funkcie a spoločnosť tak sľubuje úplne novú úroveň mobility.

Viac informácií sa samozrejme dozvieme za približne tri týždne na predstavení novej vlajkovej lode od LG. Do predstavenia je ešte pomerne veľa času, a tak môžeme očakávať zopár nových informácií, ktoré umožnia získať komplexnejší pohľad na pripravovanú na novinku.

zdroj: theverge

Prečítajte si aj:

LG nám v máji predstaví novú G7 (doplnené)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.