Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Technológia LG OLED TV si opäť odnáša cenu za najlepšiu inováciu.

Združenie Consumer Technology Association (CTA) ocenilo spoločnosť LG Electronics (LG) za prelomové inovácie v technológii a dizajne cenami CES® 2020 Innovation Awards za rok 2020, v čele s cenou za najlepšiu inováciu pre technológiu LG OLED TV. Ide o ôsmy rok za sebou, kedy získali LG televízory, domáce spotrebiče a vlajkové smartfóny všetky ocenenia CES Innovation Awards. Tento program predstavuje oficiálne vyznamenanie pre najinovatívnejšie výrobky, predstavené na globálnej výstave inovácií.

CES Best of Innovation: Technológia LG OLED TV je opäť ocenená cenou CES Best of Innovation Award v kategórii zobrazovania videa, ktorá v posledných troch rokoch mimoriadne nabrala na význame a získala si veľkú pozornosť. Spoločnosť LG, najpredávanejšia značka OLED TV na svete, vytvorila prémiovú kategóriu OLED TV, ktorá poskytuje dokonalé čierne, neuveriteľné farby a bezkonkurenčné možnosti vysoko dynamického rozsahu.

LG Home Entertainment: Za rok 2020 sú mimoriadne dôležité dve ocenenia za inováciu pre jeden z prvých televízorov NEXTGEN, ktorý sa predstaví na CES 2020 – televízor LG OLED so štandardom budúcej generácie ATSC 3.0, vyvinutý spoločnosťou LG. Viac podrobností o ocenených produktoch LG z radu domácej zábavy – vrátane televízorov Ultra HD 8K a 4K, zvukových a počítačových produktov a ďalších produktov – sa dozviete v priebehu januárového veľtrhu CES 2020.

LG Home Appliances: Ocenenia CES 2020 Innovation Awards neobídu ani domáce spotrebiče LG. Za pozornosť stojí najmä chladnička LG InstaView ™ Door-in-Door® s prvkom Craft Ice ™ na trhu, ktorý znovu redefinuje domácu zábavu. Medzi ďalšie ocenené produkty LG patrí už druhé víťazstvo pre systém starostlivosti o odevy LG Styler s čiernym predným zrkadlom, úplne nový prenosný mini čistič vzduchu LG PuriCare ™ a inovácie čistenia bielizne, ktoré budú predstavené na výstave CES.

LG Mobile Phones: Dôležité ocenenie CES Innovation Awards pre mobilné zariadenia získava prelomový smartfón LG G8XThinQ Dual Screen, ktorý je dôkazom, že dva rovnaké OLED displeje fungujú lepšie ako jeden. Ocenenie si odnáša aj smartfón LG V50ThinQ 5G, navrhnutý na pripojenie, streamovanie, prezeranie, prehrávanie a zdieľanie obsahu bez obmedzení. Treticu ocenených uzatvára LG G8ThinQ so zdokonaleným minimalistickým dizajnom, inovatívnym zvukovým zážitkom, novým hardvérom a softvérom fotoaparátu, bezdotykovým ovládaním a biometrickými bezpečnostnými prvkami.

Program CES Innovation Awards, ktorý vyhlasuje a organizuje Asociácia spotrebiteľských technológií (CTA), je každoročná súťaž, vyzdvihujúca pokrok v oblasti dizajnu a technológie v 28 kategóriách produktov. Elitná skupina odborníkov z oblasti priemyslu, vrátane zástupcov médií, dizajnérov, inžinierov a ďalších, skúma a hodnotí parametre, založené na technických vlastnostiach, estetike a dizajne, funkčnosti a využiteľnosti pre spotrebiteľov.

Kompletný zoznam ocenení CES 2020 Innovation Awards, udelených spoločnosti LG, bude vyhlásený na tlačovej konferencii v priebehu veľtrhu CES 2020, ktorá sa uskutoční 6. januára 2020 o 8:00 PST v Las Vegas.

CES 2020, ktorý každoročne organizuje CTA, je globálny veľtrh pre inovácie, kde sa stretávajú lídri priemyslu a vychádzajúce hviezdy technologického priemyslu. Koná sa v termíne 7. – 10. januára v Las Vegas. Účastníci CES budú mať prístup k najinovatívnejším technológiám naprieč rôznymi segmentmi, ako sú 5G, umelá inteligencia, rozšírená a virtuálna realita, inteligentný domov, inteligentné mestá, vozidlá, digitálne zdravie a ďalšie.

Značky: