Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG Electronics (LG) víta návštevníkov svojho stánku na veľtrhu CES 2024 bohatou ponukou zábavných a oslnivých zážitkov v zóne webOS.

Nadväzujúc na svoje dedičstvo v podobe veľkolepých inštalácií na žiarivých samovysvetľujúcich OLED displejoch, spoločnosť LG Home Entertainment Company pokračuje v redefinovaní svojej pozície mediálnej a zábavnej veľmoci. Platforma inteligentných televízorov webOS vdychuje život strhujúcim obrazom a inšpiratívnym príbehom, presne v súlade s vizionárskou transformáciou spoločnosti.

Pútavá inštalácia webOS s viacerými displejmi OLED vtiahne návštevníkov do sveta nekonečnej zábavy, kde každý okamih ožíva vďaka bezkonkurenčnej kvalite obrazu a jedinečným proporciám displeja OLED od spoločnosti LG. Tento pohlcujúci zážitok podčiarkuje odhodlanie spoločnosti LG posúvať technologické hranice a prinášať dokonalý zážitok zo zábavy.

Zóna webOS vás pozýva do sveta zábavy na platforme webOS a ponúka hosťom rozsiahlu zbierku videoklipov rôznych žánrov od partnerov, ktorí poskytujú obsah. Jedným z hlavných bodov programu je exkluzívne sledovanie filmu Masters of the Air, očakávaného rozprávkového seriálu z Apple TV+, ktorý produkujú Steven Spielberg, Tom Hanks a Gary Goetzman. Podmanivá ukážka seriálu láka divákov na dychberúce vizuálne efekty a výbušnú, dynamickú zvukovú kulisu. Seriál Masters of the Air bude mať premiéru exkluzívne na Apple TV+ 26. januára a bude ho možné sledovať na televízoroch LG Smart TV prostredníctvom aplikácie Apple TV.

Vďaka úžasným vizuálnym efektom a očarujúcemu príbehu si diváci budú môcť vychutnať hranú adaptáciu filmu Roba Marshalla Malá morská víla, príbeh krásnej a temperamentnej mladej morskej víly túžiacej po dobrodružstve, ktorý sa teraz vysiela na Disney+. Nádherný filmový zážitok na OLED displejoch prenesie divákov na morské pobrežie s vlnami jemne šumiacimi pod nohami a upokojujúcimi zvukmi oceánu v pozadí.

Účastníci sa môžu tešiť na fascinujúci prieskum vesmíru so vzrušujúcimi ukážkami zo seriálu Rebel Moon spoločnosti Netflix, ktorý bol uvedený v decembri minulého roka, a na ukážku z očakávaného seriálu Star Trek: Discovery spoločnosti Paramount+. Videá ponúkajú strhujúci pohľad na neprebádané planéty a nadpozemské krajiny a sľubujú nevídané stretnutia s prepracovanými vesmírnymi bitkami a dobývaním vesmíru.

Zóna webOS predstavuje aj nápadité príbehy, ktoré určite zaujmú milovníkov dobrodružstva. Scény z filmu Pán prsteňov: Prstene moci na Prime Video pozývajú divákov do úchvatnej krajiny Stredozeme, aby zažili neodolateľné čaro napínavej akcie, strastiplných ciest a vzostupu jedného z najväčších zloduchov všetkých čias: Temného pána Saurona.

Okrem toho sa fanúšikovia bojových hier môžu tešiť na ukážku hry Tekken 8, ktorú spoločnosť Bandai Namco Entertainment vydá 26. januára 2024 a ktorá by mala byť jednou z najlepších hier v tomto žánri v tomto roku.

Platforma webOS spoločnosti LG, ktorá bola uvedená na trh v roku 2014, sa vyvinula na jednu z najpoužívanejších platforiem pre inteligentné televízory a jej používateľská základňa neustále rastie. Spoločnosť sa môže pochváliť atraktívnym výberom obsahu pre inteligentné televízory LG na celom svete a poskytuje rozsiahlu zbierku vďaka udržiavaniu cenných partnerstiev s viac ako 3 500 poskytovateľmi obsahu. Desaťročný záväzok spoločnosti LG podporovať silné vzťahy s partnermi v oblasti streamovacích služieb zlepšil zážitok z domácej zábavy pre milióny zákazníkov na celom svete.

Spoločnosť LG sa snaží udržať si vedúce postavenie v oblasti diváckeho zážitku prostredníctvom technologického pokroku a podpory obsahu. Neustálym vývojom systému webOS sa spoločnosť LG snaží obohatiť život tým, že zákazníkom poskytuje nekonečnú zábavu a nekonečnú inšpiráciu.

Značky: