Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavuje na berlínskom veľtrhu IFA 2017 rozšírenú ponuku vstavaných spotrebičov, ktoré sa ešte lepšie prispôsobia usporiadaniu kuchyne. Keďže sa zákazníci čoraz viac zapájajú do návrhu a úprav svojich kuchýň, vstavané spotrebiče prichádzajú v dvoch veľkostiach a ponúkajú výber zo širšej škály štýlov.

„Prvotriedne vstavané kuchyne LG predstavujú ideálne riešenie pre dnešných náročných majiteľov nehnuteľností,“ hovorí Andrea De Sousa z pobočky LG. „Návštevníci nášho stánku na veľtrhu IFA budú ohromení, kam až sa dnešné domáce spotrebiče vyvinuli z predchádzajúcich pravouhlých skríň. Kolekcia vstavaných spotrebičov ponúka prvotriedne prevedenie a kvalitu na takej úrovni, že je potrebné to vidieť na vlastné oči – inak neuveríte.“

Kolekcia severoamerického LG STUDIA sa teší veľkej pozornosti pre elegantné nerezový povrch, odolný proti škvrnám. Rad obsahuje 30-palcovou elektrickú nástennú rúru, 36‑palcovú indukčnú dosku, varnú dosku, plynovú dosku a nástenný digestor, 24-palcovú umývačku riadu QuadWash a priestrannú 42-palcovú chladničku Side-by-Side.

Ponuka moderného európskeho LG STUDIA umožňuje štýlovo variť, jesť a upratovať s pomocou 24-palcovej nástenné rúry, 24-palcovej indukčnej varné dosky, 24-palcovej umývačky QuadWash, 24-palcovej mrazničky, 36-palcového nástenného digestora a tiež s pomocou elektrických a plynových varných dosiek. Rýchle varenie, smaženie a opekanie je možné vďaka vstavanej indukčnej doske, ktorá vygeneruje 7,4 kW tepelného výkonu, čo je najvyššia hodnota v celom odvetví. Iné varné dosky, ktoré ponúkajú automatickú detekciu, zvládnu rozlíšiť iba jeden kus riadu, avšak indukčná doska LG automaticky rozozná až 4 hrnce či panvice. Ďalší všestranný prvok tvorí flexibilná varná zóna dosky, ktorá umožňuje užívateľovi súčasne pripravovať niekoľko pokrmov, na ktoré je potrebné viac riadu, napríklad dusené jedlá alebo polievky. Vstavaná rúra má šesť nastaviteľných výšok a funkcia Easy Clean je tak účinná, že členovia rodiny môžu venovať viac času konzumácii jedla než čistenie rúry.

Vrcholom programu v zóne Built-in stánku LG v rámci veľtrhu IFA bude interaktívna kuchárska šou. Návštevníci budú môcť ochutnať pokrmy kuchárskej hviezdy Kolju Kleeberga – vrátane osviežujúcich predjedál, bohatých hlavných chodov a nádherne pripravených zákuskov – všetko pripravené s pomocou spotrebičov LG STUDIA. Preslávený nemecký kuchár Kleeberg, známy rovnakou mierou svoju žoviálnosti ako mimoriadnymi kulinárskymi zručnosťami, pripraví každý deň štyri rôzne menu s tromi chodmi. Počas varenia bude tiež dávať tipy a vysvetľovať, ako plne využiť potenciál kuchynských spotrebičov.

Značky: