Novinka je menšou a lacnejšou verziou V20-ky.

LG predstavilo nový smartfón s názvom LG Q8. Novinka je menšou a lacnejšou verziou minuloročného modelu LG V20, ktorý zaujal najmä dvoma displejmi a ESS Quad DAC prevodníkom. LG V20 sa na našom trhu oficiálne nepredáva, avšak LG Q8 sa objaví vo vybraných európskych krajinách už tento týždeň.

LG Q8 ponúka 5,2-palcový displej s rozlíšením 2560 × 1440 a sekundárny displej s rozlíšením 160 × 1040. Telefón má vo výbave aj duálny fotoaparát, odolnosť IP67 a parametre, ktoré ponúka aj V20 – Snapdragon 820, 4 GB RAM a o niečo menšiu batériu s kapacitou 3000 mAh. Nechýba ani spomenutý ESS Quad DAC prevodník, ktorý poteší všetkých audiofilov.

Telefón sa dostane do predaja čoskoro, oficiálnu cenu však výrobca zatiaľ neoznámil. A pokiaľ sa tešíte na nástupcu modelu LG V20, smartfón LG V30 by mal byť predstavený v Berlíne na výstave IFA na prelome augusta a septembra. Detaily z predstavenia vám prinesieme.

Prečítajte si aj:

VIDEO: LG predstavilo smartfón V20 s Androidom 7.0. Pripomína LG G5, avšak je bez modulov

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit