Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG chce zákazníkom priniesť väčšiu mieru prepojenia, bezpečnosti aj zabezpečenia

Spoločnosť LG Electronics (LG) sa stala súčasťou predstavenstva organizácie Home Connectivity Alliance (HCA), ktorá sa venuje rozvoju ekosystému prepojenej domácnosti. Spoločne budú presadzovať bezpečnejšie prepojenie spotrebičov.  

LG sa pripojila k organizácii Home Connectivity Alliance, ktorá bola založená v tomto roku. LG do jej predstavenstva prvýkrát zasadla v auguste a spoločne budú pracovať na rozvoji prepojenia inteligentnej domácnosti. Cieľom aliancie je poskytovať bezpečný interoperabilný ekosystém pre inteligentné domácnosti.

Okrem LG je členom aliancie ďalších trinásť svetových značiek a to vrátane spoločností Samsung, Arçelik, Electrolux, Haier, GE Appliances a Trane Technologies. Spoločne pracujú na bezproblémovej kompatibilite rôznych zariadení a služieb prostredníctvom vývoja a implementácie pokynov k prepojeniu medzi cloudami (C2C). Vďaka členstvu ponúkne LG svojim zákazníkom možnosť pohodlne ovládať a sledovať riešenie inteligentnej domácnosti ostatných členov aliancie pomocou aplikácie LG ThinQ™.

Sme radi, že sa LG stala členom našej správnej rady. LG ako líder v odvetví vníma, že interoperabilita je zásadná pre skutočne bezproblémové fungovanie inteligentnej domácnosti a sme nadšení, že sa k aliancii pripojila,“ povedal Yoon Ho Choi, prezident Home Connectivity Alliance. „S využitím spoločných poznatkov a skúseností členov našej globálnej rady budeme aj naďalej pokračovať v rozvoji prepojenej domácnosti a poskytovať spotrebiteľom jednoduchší a inteligentnejší spôsob života,“ popísal Yoon Ho Choi.

Spojenie s alianciou Home Connectivity, pre nás znamená spoluprácu s rovnako zmýšľajúcimi spoločnosťami, s ktorými vytvoríme ekosystém prepojenia inteligentných domácností,“ povedal Lyu Jae-cheol, prezident spoločnosti LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Rozhodnutie pripojiť sa zodpovedá záväzku LG k otvoreným inováciám a odhodlaniu poskytnúť spotrebiteľom väčší výber aj pohodlie v ich každodennom živote a riadiť budúcnosť prepojenej domácnosti,“ dodal Lyu Jae-cheol.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.