Chýbať by nemal ani populárny výrez v hornej časti displeja.

Posledný augustový deň a prvé septembrové dni budú v znamení veľtrhu IFA v Berlíne. Niekoľko týždňov pred týmto veľtrhom už tradične dochádza k únikom informácií o produktoch, ktoré sa spoločnosti chystajú predstaviť. Jedným z nich by mohol byť práve aj smartfón LG V40.

Uniknuté informácie hovoria o tom, že LG sa nechystá opustiť využívanie OLED displejov vo svojej sérii V. Novinkou by mal však mal byť výrez v hornej časti displeja, ktorý v súčasnosti využíva už viacero firiem, nielen Apple vo svojom iPhone X. Potešiť ale môže aj hardvérové tlačidlo na spustenie Google Asistenta.

Zaujímavosťou očakávanej V40 môže byť využitie minimálne piatich kamier. Tri z nich by sa mali nachádzať na zadnej strane smartfónu a dve vpredu. Tie by mali poslúžiť okrem selfie fotiek aj na odomykanie tvárou. Čítačka odtlačkov prstov by však mala naďalej ostať na zadnej strane pod kamerami.

LG V40 by mal byť vybavený veľmi výkonným procesorom Snapdragon 845.Informácie o veľkosti pamäte RAM či vnútornej pamäti zatiaľ nie sú známe. Očakávať sa teoreticky môže 6 alebo 8 GB pamäte RAM a vnútorná pamäť na úrovni aspoň 128 GB. Tieto informácie sú však zatiaľ iba špekuláciou, keďže k ich úniku zatiaľ nedošlo.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

LG V35 ThinQ: Vylepšený hardvér a žiaden výrez v displeji

Značky: