Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na veľtrhu CES 2022 predstavila spoločnosť LG Electronics inteligentnejší a jednoduchší spôsob prania bielizne vďaka novej práčke a sušičke a riešenia LG WashTower. Nové spotrebiče sú vybavené vylepšenou technológiou LG Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD™), osvedčenou parnou technológiou a radom funkcií, vďaka ktorým je pranie a sušenie bielizne pohodlnejšie než kedykoľvek predtým.

Vďaka vylepšenej technológii LG AI DD dokáže nová kombinácia práčky a sušičky rozpoznať množstvo náplne, typ tkaniny a úroveň znečistenia odevu. Práčka taktiež automaticky pridá správne množstvo pracieho prostriedku a optimálne upraví štýl prania. Nová práčka využíva osvedčenú parnú technológiu LG, vďaka ktorej je oblečenie čisté a svieže. Pre väčšie používateľské pohodlie posiela funkcia LG Smart Pairing informácie z práčky do sušičky a odporúča optimálny cyklus sušenia, takže ho nie je nutné odhadovať.

Prvý model sušičky LG vybavený technológiou AI DD™ sa môže pochváliť novým cyklom AI, ktorý pridáva presnú kontrolu pohybu a automaticky vyberá vhodné nastavenie pre optimálnu starostlivosť o tkaniny a kratšiu dobu sušenia. Technológia umelej inteligencie od LG umožňuje naučiť sa používateľovi návyky a preferencie pri praní, aby vždy poskytla optimálne možnosti sušenia. Infračervený senzor behom cyklu sušenia presne meria teplotu bielizne a automaticky vykonáva úpravy pre zaistenie rovnomerného presušenia. A na rozdiel od iných kombinácií práčky a sušičky možno vďaka funkcii párovania cez Bluetooth oba spotrebiče pohodlne ovládať len z ovládacieho panela práčky.

Vďaka svojmu mimoriadne komfortnému a priestorovo úspornému designu predstavuje najnovšia práčka so sušičkou LG WashTower s tepelným čerpadlom DUAL Inverter Heat Pump optimálnu alternatívu ku konvenčným kombináciám práčky a sušičky. Predom plnená práčka využíva technológiu AI DD™, aby bola bielizeň čistá a svieža, zatiaľ čo sušička využíva technológiu LG DUAL Inverter Heat Pump ku zníženiu spotreby energie sušením pri nízkej teplote po celý čas sušiaceho cyklu. LG WashTower má nižšiu celkovú výšku a vďaka designu bez zadného vývodu pomáha šetriť miesto, pretože vyžaduje menšiu vzdialenosť od zadnej steny. Bezvývodová konštrukcia taktiež majiteľom ušetrí nepríjemnosti spojené s nutnosťou pravidelného prístupu k zadným hadiciam a ich čisteniu.

Nová dvojica spotrebičov LG, ktorá spája vynikajúci výkon s vycibreným štýlom, sa dokonale hodí do väčšiny priestor a štýlov interiérov. WashTower má dvierka z čierneho tvrdeného skla, ozdobné chromované prvky a povrchovú úpravu z čiernej ocele pre vynikajúcu trvanlivosť s vysokou odolnosťou proti poškriabaniu. Hladký, plochý design prispieva k elegantnému vzhľadu vstavania v práčovni a prináša minimalistickú, ultra-modernú estetiku s ľahko prístupným ovládacím panelom Center Control.

„Vďaka pokročilej technológii umelej inteligencie od LG a unikátnym funkciám ponúkajú tieto nové spotrebiče LG šetrnú starostlivosť o tkaniny a odevy,“ povedal Lyu Jae-cheol, prezident spoločnosti LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Pretože načúvame potrebám skutočných ľudí a opierame sa o naše bohaté skúsenosti a odborné znalosti na globálnom trhu domácich spotrebičov, sme schopní poskytnúť spotrebiteľom riešenie pre lepší život.“

Pokiaľ sa chcete zoznámiť s najnovšími riešeniami LG pre pranie bielizne, navštívte virtuálny výstavný stánok spoločnosti LG, ktorý vznikol v rámci veľtrhu CES 2022.

Značky: