Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výrobcovia herného príslušenstva sa čoraz častejšie uchyľujú k vydávaniu limitovaných edícii svojich najlepších produktov. Na takýto krok sa rozhodol aj Zalman, ktorý predstavil klávesnicu ZM-K900M White Edition.

Ako už hovorí samotný názov, hlavný rozdiel v ZM-K900M White je v jej bielo-farebnom prevedení, ktoré sa vynikajúco komponuje s RGB podsvietením a ešte viac zvýrazňuje jej moderný vzhľad. Vzhľadom k tomu, že podsvietenie kláves má pre hráčov veľký význam, nemalo by na tom byť nič prekvapujúce, že klávesnica Zalman obsahuje hneď niekoľko rôznych režimov podsvietenia, vrátane niekoľkých herných režimov z predprogramovaným podsvietením kláves, ktoré sa hodia v hrách ako sú napr. Counter-Strike, League of Legends a iné. Klávesnica tiež obsahuje programovateľný režim, ktorý umožňuje podsvietiť ľubovoľný počet kláves.

Rovnako rýchla
Okrem toho K900M White obsahuje tie isté prvky, z ktorých sa skladá aj základná verzia klávesnice, vrátane mechanických spínačov Kailh Blue. Oba modeli klávesníc využívajú technológiu Z-Engine, ktorá je známa snímkovaním na úrovni 1000 Hz, vďaka čomu ZM-K900M môže byť aj o 20-krát rýchlejšia od iných klávesníc z tejto kategórie.

Zábava začína jedným stlačením klávesy
Tento limitovaný model umožňuje tiež nahrávať makrá v rôznych režimoch (slučka, auto, časovač),  ako aj regulovať ich rýchlosť pomocou šípok. Klávesnica je navyše vybavená multimediálnymi klávesmi a jeden z nich umožňuje aj priame spustenie internetového vyhľadávača Google.

Poslúcha na každý povel
Keďže sa jedná o plnohodnotnú hernú klávesnicu, tak v nej nemôže chýbať funkcia N-key Rollover, ktorá umožňuje stlačenie všetkých kláves v jednom čase. To znamená, že bez ohľadu na to, koľko tlačidiel naraz stlačíte, klávesnica vždy správne poslúchne váš povel. K tomu všetkému Zalman ešte pridáva režim „Z-key“, ktorý blokuje prevádzku vami vybraného klávesu a zamedzuje tak nešťastným „Missclick-om“.

Vlastnosti produktu:
– Farba: biela
– Podsvietenie kláves: RGB
– Spínače kláves: Kailh Blue
– Počet kláves: 104
– Multimediálne klávesy: 9
– Makro klávesy: 10
– N-key Rollover
– Konektor: USB + PS2 adaptér
– Dĺžka kábla: 1,7 m
– Rozmery: 440x140x35 mm