Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Modely Logitech G633 a G933 Artemis Spectrum Headsets sú vybavené vyspelými zvukovými drivermi Pro-G s podaným patentom, ponúkajú priestorový zvuk 7.1 s technológiami Dolby a DTS Headphone:X a majú RGB podsvietenie

Spoločnosť Logitech popredný novátor v oblasti herných periférií, dnes predstavila dve nové herné slúchadlá Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset a Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset. Oba nové modely sú osadené zvukovými drivermi Pro-G, na ktoré už bola podaná patentová prihláška, a boli navrhnuté teamom konštruktérov zvukových zariadení spoločnosti Logitech s viac než 25-ročnými skúsenosťami s vývojom audio zariadení. Výsledkom sú herné slúchadlá, ktoré poskytujú vo všetkých smeroch špičkový audio zážitok.

Slúchadlá je možné plne prispôsobiť osobným potrebám, majú RGB podsvietenie, podsvietené plôšky driverov a programovateľné „G“ tlačidlá. Možno ich spárovať s obslužnou aplikáciou Logitech Gaming Software a následne upravovať nastavenia zvuku, vytvárať osobné zvukové profily a ľahko si ukladať obľúbené nastavenia ekvalizéru.

G933 Artemis Spectrum_nowat

Špičkový zvuk zo všetkých strán

Pokročilé zvukové drivery Pro-G™, u ktorých sa čaká na vybavenie patentovej prihlášky, sú vyrobené z hybridných sieťových materiálov, ktoré poskytujú kvalitu zvuku na úrovni audiofilov, akú si herný fanúšikovia želajú. Od vašej obľúbenej hudby po soundtracky hier ponúknu drivery Pro-G jednak čisté a precízne výšky, ale aj hlboké bohaté basy, aké by ste očakávali od špičkových slúchadiel.

Modely Logitech G633 a G933 sú prvými slúchadlami, ktoré hráčom ponúkajú priestorový zvuk súčasne vo formátoch Dolby a DTS Headphone:X2. Drivery Pro-G a technológie priestorového zvuku vás v hrách zorientujú realisticky vo všetkých smeroch, takže môžete zreteľne počuť, odkiaľ sa snažia blížia nepriatelia, alebo lepšie zacielite na prémie prinášajúce zvláštne schopnosti. Technológia DTS Headphone: X používa kalibráciu a spracovanie, ktoré hráča a audio fanúšikov priblíži zážitku zo štúdiového zvuku ako nikdy predtým, podporuje až 7.1 kanálov a celý rad možností osobného prispôsobenia. Kombinácia technológie DTS Headphone: X a Dolby, ktorá má dlhú históriu s vytváraním zvuku aký poznáme z kina, prináša hráčom skutočne nedostižný zážitok z počúvania.

Multiplatformná podpora a miešanie zvuku

Obe slúchadlá Logitech G633 a G933 spolupracujú s PC, mobilnými zariadeniami a aj hernými konzolami – vrátane PlayStation® 4 a Xbox One™. Model Logitech G633 má jedno USB pripojenie a jeden analógový vstup, takže je možné pripojiť a miešať zvuk z dvoch zariadení, zatiaľ čo slúchadlá G933 majú jeden zmiešavací USB adaptér s dvoma analógovými vstupmi, ktorý umožňuje pripojiť a miešať zvuk až z troch zariadení súčasne.

Kým sa budete v počítači brániť útokom vašich herných protivníkov, môžete si objednať pizzu cez mobil, bez toho aby ste prišli o jediný okamih akcie. Slúchadlá Logitech G933 navyše spolupracujú s vaším centrom domácej zábavy (cez USB port a zvukový výstup RCA čiže „cinch“) a vy si tak môžete bezdrôtovo vychutnávať dokonalý zážitok z počúvania domáceho kina a počúvať v obývacej izbe všetky médiá, ktoré máte zapojená do vášho receivera alebo televízora.

Logitech G633 Artemis Spectrum41_nowat

Možnosť programovania podľa osobných potrieb a RGB podsvietenie

Od podsvietenia cez „G“ tlačidlá a osobné záložky až po prispôsobiteľný zvuk – svoje slúchadlá môžete mať ako personalizované vyjadrenie seba samého. Použite obslužnú aplikáciu Logitech Gaming Software pre programovanie podsvietenia, zvuku a tlačidiel. Vyberte si farbu podsvietenia z palety RGB, ktorá ponúka 16,8 milióna farebných tónov, a priraďte osobné herné makrá trom programovateľným „G“ tlačidlám pre plynulejší zážitok z hry. Softvérový ekvalizér vám umožní upraviť si nastavenie zvuku podľa svojho a vytvárať osobné zvukové profily.

Hrajte bezdrôtovo alebo cez kábel

Model Logitech G633 sú slúchadlá pripájané prostredníctvom kábla, zatiaľ čo Logitech G933 ponúkajú možnosť hrať „bez drôtov alebo s nimi“ s ultra nízkou latenciou bezdrôtovej technológie 2,4 GHz. Alebo môžete použiť priložený audio kábel a analógový vstup na slúchadlách s konektorom jack 3,5 mm a prehrávať zvuky bez nutnosti napájania z batérií. Bezdrôtový USB zmiešavací adaptér vám umožní používať vaše analógové zvukové zdroje alebo mobilné zariadenia bez káblov.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že herné slúchadlá Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset a Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset budú k dispozícii u globálnych predajcov v septembri 2015 za odporúčanú maloobchodnú cenu 199 € a 169 €.