Klávesnice sa počas posledných rokov naozaj zmenšili. Mobilné príslušenstvo má dnes hrúbku iba 6 mm a s rozmermi 242 × 137 mm predstavuje plnohodnotný nástroj na písanie. Hovoríme o modeli Logitech Keys-To-Go, ktorý sa na trhu objavil dávnejšie a teraz prichádza vo verzii, optimalizovanej pre Windows a Android.
logitech_keys_to_go

Klávesnica patrí medzi naše obľúbené riešenia na cesty. Nezaberá veľa miesta, je ľahká a píše sa s ňou naozaj pohodlne. A to aj napriek tomu, že svojou konštrukciou sa odlišuje od štandardných stolných klávesníc. Vďaka atypickému dizajnu je však odolná voči vode a poliatiu inými kvapalinami.

TIP_dizajn_funkcie_nowatKeys-To-Go ponúka, s výnimkou numerickej klávesnice, všetky potrebné klávesy. K dispozícii sú aj multimediálne klávesy, ktoré ovládajú špecifické funkcie v rámci operačných systémov. V rámci Androidu oceníte rýchly prístup na domovskú obrazovku a prepínanie medzi aplikáciami.

Klávesnica sa nabíja pomocou micro USB portu, na jedno nabitie vydrží cca 3 mesiace – ak ju denne používate 2 hodiny. Novinkou aktuálneho modelu Keys-To-Go je aj špeciálny držiak, ktorý si môžete pripevniť ku klávesnici a funguje ako stojan. Teoreticky je možné stojan používať aj samostatne, počas nášho testovania sa však po vložení tabletu prevrátil. Preto odporúčame pripojiť ho ku klávesnici. Vzdialenosť je optimálna.

Logitech Keys-To-Go je vo verzii pre Android a Windows najlepšou mobilnou klávesnicou na trhu. Ponúka pohodlné písanie, minimalistické rozmery a chválime aj prídavok vo forme stojana. Ten je veľmi malý, avšak svoj účel plní výborne. Škoda však vyššej ceny.

Cena: 69,99 EUR
Zapožičal: Logitech

Značky: