Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Navrhnuté predovšetkým pre potreby žiakov základných škôl

Spoločnosť Logitech predstavuje káblové slúchadlá Logitech Zone Learn, ktoré vyhovujú potrebám žiakov základných škôl. Zone Learn ponúkajú pohodlné nastavenie veľkosti pre väčšie i menšie deti, odolnú konštrukciu a vymeniteľné polstrovanie a káble. Slúchadlá sú navrhnuté na podporu intenzívnejšieho sústredenia a dlhodobé nosenie.

Logitech pri vytvorení slúchadiel Zone Learn úzko spolupracoval s pedagógmi a študentmi. Od konceptu až po finálny prototyp sa na vytváraní produktu určeného na vzdelávanie zúčastnil zmiešaný tím. Výsledkom sú slúchadlá, ktoré sú navrhnuté a testované tak, aby podporovali učenie a s certifikáciou Works With Chromebook (WWCB). Zone Learn sa cielene dokážu prispôsobiť forme učenia tak, aby bolo pre žiakov všetko potrebné prístupnejšie, zmysluplnejšie a účinnejšie.

„Navrhli sme Zone Learn so zameraním na skvelý zvuk a zároveň jeho izoláciu, aby boli vhodné pre vzdelávanie, takže sa študenti všetkých úrovní môžu koncentrovať na výučbu bez akéhokoľvek rušenia,“ povedala Michele Hermann, generálna riaditeľka a manažérka pre vzdelávanie v spoločnosti Logitech. „V spoločnosti Logitech máme za sebou desaťročia audio histórie a dokázali sme preniesť naše odborné znalosti a skúsenosti v oblasti audio zariadení do súpravy zameranej na žiakov základných škôl.“

Podľa prieskumu medzi viac ako 1000 pedagógmi, ktorý vykonala spoločnosť Logitech a Education Week, 74 % respondentov uviedlo, že úroveň fyzického pohodlia študentov pri používaní vzdelávacích technológií má vplyv na ich zapojenie a koncentráciu. So Zone Learn sa môžu študenti ponoriť do obsahu so skvelými audiovizuálnymi zážitkami. Každé slúchadlá Zone Learn sa vyznačujú ľahkým pohodlným náhlavným oblúkom s mäkkou komfortnou vrstvou s rovnomerným rozložením hmotnosti, určenou pre deti. Okrem toho môžu študenti použiť nastaviteľné posuvné ramená pre dokonalé priľnutie, aby slúchadlá zostali na hlave v optimálnej polohe.

Zone Learn boli vytvorené pre prijímanie kvalitného zvuku, žiaci tak môžu jasne počuť a ​​zároveň byť vypočutí. Skôr než na hudbu sú zvukové ovládače vyladené pre čistý hlas a sú optimalizované pre digitálne učenie, ktoré zahŕňa predovšetkým rozprávanie. Sú ideálne pre študentov, ktorí sa učia jazyky pomocou aplikácií ESL a ELL. K dispozícii sú dva spôsoby počúvania, cez ucho pre lepšiu izoláciu vonkajšieho hluku a na ucho pre vyváženú izoláciu. Pevný skladací mikrofón náhlavnej súpravy je otočný o 120 stupňov pre bezproblémové nastavenie.

Zone Learn sú extrémne odolné a boli dôkladne testované sériou pádov, aby splnili štandard 810G (4 stopy). Funkcie plug-and-play zahŕňajú varianty s 3,5 mm konektormi AUX, USB-A a USB-C, takže fungujú na väčšine zariadení, operačných systémov a konferenčných platforiem.

Pedagógovia môžu náhlavnú súpravu ľahko opraviť pomocou voliteľného vymeniteľného polstrovania a káblov. Kombinácia rôznych variácií s náušníkmi i bez nich a  výmena vstupov cez 3,5 mm, USB-A a USB-C káble prinášajú maximálnu flexibilitu, dlhšiu životnosť, menej odpadu a väčšie úspory dodatočných nákladov.

Prístup k udržateľnosti

V spoločnosti Logitech sú produkty navrhnuté tak, aby poskytovali skvelé užívateľské skúsenosti a minimalizovali dopad na životné prostredie. Zone Learn boli navrhnuté s ohľadom na budúcnosť. V súlade s predpismi o produktoch je Zone Learn 100% bez PVC, VOC a farbív. Navyše 22 % plastových dielov náhlavnej súpravy je vyrobených z recyklovaného plastu (PCR).

Všetky produkty Logitech sú certifikované ako uhlíkovo neutrálne a využívajú obnoviteľné zdroje energie. Uhlíková stopa tohto produktu bola znížená na nulu vďaka podpore lesníctva, obnoviteľných zdrojov a komunít ovplyvnených klímou, ktoré znižujú uhlík.

Cena a dostupnosť

Zone Learn budú k dispozícii na objednanie od predajcov po celom svete tento rok na jar za odporúčanú maloobchodnú cenu 31,90 EUR. Verzia pre individuálny nákup s náušníkmi i káblami Aux a USB-C, ktoré budú súčasťou balenia, bude k dispozícii začiatkom leta za odporúčanú maloobchodnú cenu 35,90 EUR.

Značky: