Nový športový obsah aj dokumenty.

Telekom koncom roka 2023 priniesol do služby Magio TV nové exkluzívne TV kanály bez reklám a zadarmo. Operátor teraz oznámil ďalšie rozširovanie obsahovej ponuky. Od 18. januára štartuje TV kanál Premier Sport 3 HD. Následne, 1. februára, sa rozšíri ponuka o prírodovedný kanál Love Nature 4K a športové prenosy na Aréna Sport 2 HD. Zákazníci sa môžu tešiť na športové zážitky a dokumenty aj v rozlíšení 4K.

Premier Sport 3 HD prináša to najlepšie z mužského tenisu – kompletnú sezónu turnajov ATP World Tour a ďalších vrcholových súťaží. Kanál vysiela živé prenosy najprestížnejších zápasov, ponúka aj exkluzívne rozhovory, zábery zo zákulisia a analýzy od renomovaných tenisových odborníkov. Pre zákazníkov Magio TV bude dostupný od 18. januára 2024 pre balíky od služby TV L pre platformy IPTV, SAT, Magio TV cez internet a taktiež bude dostupný aj pre Magio TV Štart Extra.

Prírodovedný TV kanál Love Nature 4K ponúka dokumenty o zvieratách a prírode. Prémiový obsah Love Nature je dostupný v takmer 150 štátoch po celom svete a od 1. februára bude v ponuke Magio TV, a to aj s českým dabingom. Kanál bude dostupný v HD kvalite od služby TV M pre platformy IPTV a SAT a aj pre službu Magio TV Štart Plus. Pre zákazníkov Magio TV cez internet bude Love Nature dostupný v natívnom 4K rozlíšení.

Športová ponuka sa od 1. februára rozšíri o TV kanál Arena Sport 2 HD zameraný na motoristické programy a európske futbalové súťaže – holandskú, rakúsku, portugalskú a belgickú. Okrem toho ponúkne aj predkolá zápasov UEFA a ďalšie športové zápasy a programy. Pre zákazníkov Magio TV cez internet bude dostupný od služby TV L a nájdete ho aj v službe Magio TV Štart Extra.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit