Najnovšie môžete svoje investície sledovať prostredníctvom novej funkcionality „Fondy“ v aplikácii ČSOB SmartBanking.

ČSOB je prvá slovenská banka, ktorá ju sprístupnila pre svojich klientov priamo v smartfóne. Cez aplikáciu ČSOB SmartBanking teda od júna 2016 môžete sledovať vývoj investovaných finančných prostriedkov v priamom prenose. Aplikácia ČSOB SmartBanking má aktuálne okolo 175 000 stiahnutí na aplikačných marketoch.

S novým smart riešením v podobe funkcionality Fondy získate veľmi jednoduchý prehľad zloženia svojho portfólia po jednotlivých fondoch v rôznych menách, ako aj jeho celkovú hodnotu prepočítanú na EUR. Taktiež máte prístup k informáciam o histórii pohybov s jednoduchým či detailným prehľadom obchodov. Samozrejmosťou sú aj zobrazenia fondov vašich detí či osôb, ktorým ste disponentom.

Funkcionalita Fondy vám tiež ponúka informácie o zhodnotení, pričom si môžete vybrať z viacerých jeho zobrazení. Vám ako investorovi je k dispozícii grafický náhľad za obdobie vývoja fondu, počas ktorého ste do fondu  investovali. Aplikácia zobrazuje všetky investície, či už jednorazové v pobočke, pravidelné cez Investičný program, ako aj investície realizované cez ČSOB Internetbanking 24.

Aplikácia ČSOB SmartBanking má aktuálne vyše 86 000 aktívnych užívateľov, ktorí sa do aplikácie prihlasujú v priemere 18-krát za mesiac. Medzi aktívne využívané služby patrí najmä skenovanie IBAN kódu, ako aj kompletných platobných dát cez čiarový a QR kód. V priemere až 12 % z celkových SEPA platieb v aplikácii je realizovaných prostredníctvom skenera. Okrem platieb je záujem aj o uzatvorenie cestovného poistenia, uhradenie mimoriadnej splátky hypotéky, dobitie kreditu na telefón a zvyšuje sa tiež záujem o pôžičky.

 

Značky: