Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka Mamibot, popredný výrobca robotických produktov, predstavuje hybridný vysávač Exvac880 Wisor. Upratovanie tak vďaka tomuto inovatívnemu výrobku nebolo nikdy jednoduchšie.

EXVAC880 Wisor dokáže na jedno nabitie vyčistiť až 200 m², čo je plocha, ktorá vysoko prekračuje priemernú hodnotu jedného českého obytného priestoru. S nabíjaním si ale netreba robiť starosti. Plne automatický vysávač sa sám zaparkuje do nabíjacieho doku a potom pokračuje v mieste, kde skončil. Vďaka vysokému saciemu výkonu a trom úrovniam rozprašovania vody bude podlaha dokonale čistá za všetkých okolností.

Pomocou LDS+SLAM navigácie dokáže vysávač plánovať upratovanie s ozajstnou precíznosťou. Inteligentné určovanie trasy zabezpečuje výkonný štvorjadrový procesor ARM Cortex ™ A7 v kombinácii s algoritmami simultánnej lokalizácie a mapovania, pričom všetko dopĺňa presný laserový senzor. Navigácia je tak dokonalejšia ako u predchádzajúcej generácie, a tak sa prístroj dokáže orientovať v priestore aj po presúvaní.

Ovládanie hlasom, mobilom aj manuálne

Možnosti manuálneho ovládania ale samozrejme nechýbajú. Vysávač je možné konfigurovať priamo na jeho tele, súčasne je kompatibilný s aplikáciami Amazon Alexa, Google Home a Tmall Genie a hlavne s vlastnou aplikáciou pre telefóny s Androidom. Vysávač v podstate ide ovládať odkiaľkoľvek, stačí len pripojenie k internetu. Prístroj tak dokáže pracovať v automatickom režime, je možné nastaviť zakázané oblasti, kombináciu mopovania a vysávania alebo stanoviť len určité oblasti pre upratovanie interiéru.

Špina dovnútra, čistý vzduch von

Čistenie podlahy zabezpečujú dve kefy, ktoré nečistoty efektívne zhromažďujú k nasávaciemu otvoru. O maximálnu hygienu sa stará trojitá filtrácia zložená z primárneho, penového a HEPA filtru. To všetko je doplnené tesniacim systémom, ktorý minimalizuje únik vzduchu z prístroja. Ku kvalitnému mopovaniu pomáhajú elektronicky riadené tri úrovne dávkovania vody z nádoby s objemom 370 ml.

Telo robotického hybridného vysávača EXVAC880 Wisor je nižšie ako väčšina laserových robotov. Dokáže tak efektívne čistiť pod posteľou, gaučom, stolom a ostatným nábytkom. Nevynechá ani kúsok plochy a kam sa dostane, tam je čisto.

Najdôležitejšie parametre:

  • doba prevádzky: 55–110 minút
  • doba nabíjania: 180–240 minút
  • sací výkon: 2 880 PA
  • objem nádrže na odpad: 600 ml
  • objem nádrže na vodu: 370 ml
  • batéria: Li-ion 2 600 mAh
  • hluk: 55–70 dB
  • hmotnosť: 3 kg
  • rozmery: 33 x 33 x 9,8 cm

Značky: