Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Mastercard oznámila predĺženie úspešného partnerstva so závodmi v alpskom lyžovaní na Hahnenkamm v Kitzbüheli až do roku 2021. Súťaže na legendárnych svahoch Streif a Ganslernhang priťahujú každý rok viac ako 100 000 divákov a podľa údajov agentúry IRIS TV Media Evaluation ich v roku 2018 na celom svete sledovalo prostredníctvom 76 rôznych televíznych kanálov približne 215 miliónov divákov.  Tento ročník slávneho Hahnenkammu sa koná v dňoch od 21. do 27. januára.

Zážitok na nezaplatenie na Hahnenkamme

V pokračovaní vzájomného partnerstva sa bude Mastercard naďalej sústreďovať na fanúšikov a priaznivcov alpského lyžovania. Všetci držitelia platobných kariet Mastercard alebo Maestro sa môžu tešiť na „prístup v rýchlom pruhu“ a na ďalšie exkluzívne výhody v priestoroch Mastercard Downtown Area. Na mieste budú k dispozícii taktiež predplatené platobné karty v limitovanej edícii s dizajnom Hahnenkammu. Návštevníci budú mať navyše možnosť svoje platobné karty použiť na úhradu vstupného nielen vo všetkých vstupoch do areálu a pri online platbách, ale tiež vo vybraných stánkoch v cieľovom priestore a v stánkoch s občerstvením v centre Kitzbühelu.

Fanúšikom zimných športov, ktorí sú súčasne držiteľmi platobných kariet Mastercard, prináša sponzorská podpora závodov na Hahnenkamme zážitky na nezaplatenie. V rámci svojho celosvetového programu „Priceless“ prichádza Mastercard so špeciálnou ponukou zážitkov, ktoré si ich účastníci uchovajú natrvalo. Patrí k ním napríklad prístup do salónika Mastercard počas konania slávneho superobrieho slalomu a ešte slávnejšieho zjazdu, možnosť pozrieť si Alpy v okolí Kitzbühelu zo vzduchu, návšteva priestorov štartu na Streife či stretnutie sa s legendami bielych svahov.

Na predĺženie partnerskej spolupráce so závodmi na Hahnenkamme sme náležite hrdí. Máme tak možnosť športovým fanúšikom z celého sveta ponúknuť v priebehu jedného z najprestížnejších podnikov zimnej sezóny nezabudnuteľné zážitky na nezaplatenie,“ hovorí Gerald Gruber, generálny riaditeľ spoločnosti Mastercard Austria.

Predĺžením partnerstva so závodmi na Hahnenkamme potvrdzuje Mastercard svoju prítomnosť v zimnom športovom kalendári. Závody v Kitzbühli Mastercard sponzoruje od roku 2016. Mastercard je ďalej hrdým sponzorom celého radu športových podnikov medzinárodného významu, vrátane Ligy majstrov UEFA, Majstrovstiev sveta v ragby, golfového British Open či tenisového French Open v Paríži.

Značky: