Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vernostný program Priceless Specials prejde radikálnou premenou. Jeho doterajšia forma podmienená predchádzajúcou registráciou bude ukončená. Program sa po novom stane súčasťou rozhrania bánk, ktoré sa do neho zapoja. Bude tak dostupný všetkým klientom, pre ktorých bude aj užívateľsky jednoduchší. Atraktívne kupónové ponuky a zľavy zostanú a bude ich možné čerpať aj naďalej.

„Rozhodli sme sa vernostný program výrazne zjednodušiť a otvoriť ho všetkým klientom bánk, ktoré sa do programu zapoja, aby bol užívateľský prívetivejší a viac zodpovedal trendom na trhu. Doterajší užívatelia registrovaní v programe Priceless Specials však o svoje výhody neprídu. Kupóny a výhodné ponuky budú môcť využívať i naďalej,“ hovorí Michal Čarný, generálny riaditeľ Mastercard pre Slovensko a Českú republiku.

Nová verzia bude spustená v priebehu druhej polovice roka 2021. Líšiť sa bude hlavne tým, že bude už priamo súčasťou bankového rozhrania a bude tak bez nutnosti predchádzajúcej registrácie k dispozícii všetkým klientom aktívne zapojených bánk, ktorí sú zároveň držiteľmi karty Mastercard. Tým sa čerpanie výhod výrazne zjednoduší. Klienti sa budú môcť tešiť na ešte širšiu ponuku výhod.

V súčasnej chvíli program Priceless Specials ponúka výhodné kupónové ponuky určené exkluzívne držiteľom kariet Mastercard. Tie budú aj napriek aktuálne prebiehajúcej zmene klientom k dispozícii aj v budúcom roku. Viac informácií a prehľad ponúk, vrátane nových výhod, ktoré si môžu držitelia kariet Mastercard užívať, sú najnovšie dostupné aj na webe MojMastercard.sk.

Program Priceless Specials bol na slovenskom trhu predstavený v máji 2015. Počas jeho fungovania sa do neho zaregistrovali stovky tisíc používateľov, ktorí tak mali možnosť čerpať výhodné ponuky na nákup u partnerov spoločnosti Mastercard alebo získať časť svojej platby kartou späť vo forme cashbacku.

 

 

Značky: