Spoločnosť Microsoft upozornila na pripravovaný Surface Hub 2.

Nástupca pôvodného Surface Hub prinesie oveľa krajší a čistejší dizajn. Po predstavení pôvodnej generácie sa ukázalo, že tento produkt má potenciál a Microsoft nedokáže vybavovať objednávky kvôli rastúcemu dopytu.

Nový Surface Hub bude dostupný od budúceho roka. Malá skupina vybraných používateľov si ho môžu vyskúšať skôr. Medzi hlavné vylepšenia patrí 50” 4K displej s otočným držiakom a pomerom strán 3:2.

Surface Hub 2 bude zatiaľ k dispozícii iba vo verzii s 50,5” obrazovkou. Pokiaľ by ste potrebovali zobrazovaciu plochu zväčšiť, tak to bude možné bez obmedzení. Vďaka tenkým rámčekom okolo displeja tak môžete pripojiť ďalšie tri zobrazovacie plochy Surface Hub.

Spájanie nemá žiadne vedľajšie obmedzenia. Všetky ovládacie prvky a výstupy sú dostupné aj po pripojení.

Spoločnosť Microsoft pracuje aj na mobilite celého Surface Hub. S týmto problémom sa potýkala predchádzajúca verzia. Teraz bola prizvaná spoločnosť Steelcase, ktorá by mala dodávať podstavce k pohodlnému presunu celého systému Surface Hub 2.

Zdroj: GSM arena

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Samsung ukázal televízor, ktorý vám doslova zmizne pred očami. Poznáme jeho cenu a vieme prečo Samsung nechce OLED

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.