Ponúkajú 13 úrovní aktívneho potlačenia hluku.

Microsoft predstavil nové zariadenia značky Surface. Okrem notebooku, tabletu a All-in-One počítača prekvapil aj úplne novým produktom – slúchadlami s aktívnym potlačením hluku. Microsoft tvrdí, že slúchadlá vyrobil kvôli tomu, aby doplnil a rozšíril zážitok z používania Surface zariadení. Čo tým presne myslí zatiaľ nie je jasné a pravdepodobne až do otestovania nezistíme, akú pridanú hodnotu prinášajú Surface slúchadlá v porovnaní s bežnými slúchadlami.

Jednou z extra funkcií je zabudovanie hlasovej asistentky Cortana, môžete teda využívať hlasové povely. Slúchadlá však obsahujú aj dotykové tlačidlá pre ovládanie prehrávania hudby a tiež koliesko na zmenu 13 úrovní potlačenia hluku. Surface Headphones tiež obsahujú USB-C konektor, výdrž batérie má dosahovať 15 hodín.

Slúchadlá sa začnú predávať 15. novembra za 350 dolárov. Oficiálnu dostupnosť na našom trhu neočakávame, ale možno ich nájdete v obchode Alza.sk, ktorá predáva aj ostatné Surface zariadenia.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Microsoft vynovil počítače Surface. Sú čierne a s výkonnejšími procesormi

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit