V obchodoch s aplikáciami a v smartfóne ju zatiaľ nájdete aj pod pôvodným názvom.

Microsoft pokračuje v zmene identity produktov značky Office na Microsoft 365. Táto transformácia bola pôvodne oznámená v októbri 2022 a v prvej várke sa prejavila zmenami na webovej stránke office.com a vytvorením novej domény microsoft365.com.

Ďalším krokom je premenovanie mobilnej aplikácie Office pre Android a iOS. Tá je od polovice januára 2023 dostupná pod novým názvom Microsoft 365 a s novým logom. Microsoft našťastie v zátvorke zachoval aj pôvodný názov, ktorý vám zjednoduší hľadanie aplikácie v smartfóne či v aplikačných obchodoch, keď zadáte Office.

Zmena z Office (365) na Microsoft 365 je čisto kozmetická. Služba bude prezentovaná pod novým názvom a s novým logom, avšak všetky jej funkcie a existujúce predplatné ostávajú bez zmeny. Novinkou je úprava predplatného v službe OneDrive vo verzii so 100 GB cloudovým úložiskom, ktoré sa od konca januára premenuje na Microsoft 365 Basic a okrem cloudového úložiska ponúkne aj používanie služby Outlook.com so zvýšeným zabezpečením a bez reklám.

Microsoft 365 pre iOSZdroj: TOUCHIT
Microsoft 365 pre iOS

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit