Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

MINI 3-door získalo ocenenie ‘Most Fun Car to Drive’ na udeľovaní britských cien New Car Awards 2021 portálu Auto Trader.

Erin Baker, Editorial Director portálu Auto Trader, povedala: „Pre MINI s krátkym rázvorom a so štipľavým a drzým charakterom je to zaslúžená výhra. Majitelia komentovali MINI ako „dokonalý pocit a zrýchlenie motokáry“ a skutočnosť, že „MINI sa ako značka nevníma prehnane seriózne“.

MINI 3-door, ktoré získalo rovnaké ocenenie aj v roku 2019, bolo zvolené za najzábavnejšie vozidlo na šoférovanie podľa 148 000 majiteľov automobilov v Spojenom kráľovstve. Tí sa zúčastnili komplexného prieskumu s cieľom porozumieť názorom kúpucich nových vozidiel.

Hodnotené boli rôzne kritéria – vrátane spoľahlivosti, výkonu, vzhľadu a prevádzkových nákladov. Súčasťou bola aj podrobná analýza údajov o celkovej spokojnosti vodičov s vozidlom a o tom, či by ho odporúčali ostatným.

David George, riaditeľ spoločnosti MINI UK, uviedol: „Zábava z jazdy a vyčarovanie úsmevu na tvári vodiča je jednou z najdôležitejších aspektov DNA značky MINI. Oficiálne víťazstvo v kategórii „najzábavnejšie auto na šoférovanie“ podľa portálu Auto Trader je teda pre nás a MINI brilantné ocenenie.“

Značky: