V ankete Mobil roka môžete teraz vyhrať zaujímavú cenu. Je to akčná kamera GoPro Hero 5 Session, ktorá je odolná voči vode. Dá sa ovládať buď jednoduchým stlačením tlačidla alebo hlasovými povelmi v angličtine. Takto sa dá jednoducho spustiť alebo zastaviť nahrávanie. Vďaka rôznym držiakom sa dá prichytiť napr. na prilbu alebo na hruď.

Video natáča v rozlíšení 4K a dajú sa pomocou nej realizovať fotografie v rozlíšení 10 Mpx. Tiež sa dá pripraviť časozberné video, ktoré rýchlo predstaví aj deje, ktoré trvajú dlhšie.

Kamera GoPro HERO5 Session je vybavená systémom pokročilej stabilizácie videa. Dobre tak budú vyzerať aj záber realizované z ruky. Súčasťou dodávky je aj mobilná aplikácia, ktorou sa dajú prenášať videá do mobilného telefónu, upracovať ich a ihneď zverejňovať.

Kameru GoPro HERO5 Session venovala do ankety Mobil Roka 2018 spoločnosť O2 Slovakia, ktorá je generálnym partnerom ankety. U tohto operátora sa dajú k paušálom dajú okrem smartfónov vybrať rôzne zariadenia s cenou už od 2 eur. O2 Slovakia má tiež zaujímavé bonusy na zariadenia od 72 eur pri Modrom paušále a po 312 eur pri Platinovom O2 paušále.

Ak túto kameru chcete vyhrať, stačí, aby ste sa zúčastnili ankety Mobil roka 2018 a vybrali si v nej svojich favoritov. Urobte tak na stránke www.mobilroka.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.