V ankete Mobil roka môžete vyhrať odolný smartfón CAT S31. Máte na to už len dnešný deň.

Ide o smartfón, ktorý odolá najťažším podmienkam. Pevné, pogumované telo, hardvérové tlačidlá pod displejom a odolnosť voči vode a prachu. To je len perlička toho, čo všetko telefón zvládne. Je skonštruovaný tak, aby vydržal pod vodou v hĺbke 1,2 metra po dobu 35 minút.

Konštrukcia je na to priamo naviazaná a všetky porty sú zakryté. Keď otvoríte ich gumové chrániče, zobrazí sa upozornenie na displeji. Len s nimi je totiž telefón odolný voči prachu a vode. Má certifikát odolnosti MIL SPEC 810G, takže prežije pády z výšky 1,8 metra na tvrdú zem. Zadná strana je textúrovaná a zdrsnená. Bude stabilne držať nech už ho položíte kdekoľvek. Fotoaparát aj LED blesk sú chránené sklom a mierne zapustené do zadnej strany.

CAT S31 je super smartfón do prírody, na chaty, pre turistov a častých cestovateľov. Áno, vytýkali sme mu slabší procesor, no kto si kupuje tento mobil, nesedí v kancelárii. Do dažďa, záhrady alebo stavebníckeho segmentu je to ten správy model. Extra dlhá výdrž batérie a výborné fotky to kompenzujú.

Ak chcete tento smartfón vyhrať, stačí, aby ste sa hlasovali v ankete Mobil roka 2018 a vybrali si v nej svojich favoritov. Hlasovanie končí už dnes!
Urobte tak hneď teraz na tejto stránke www.mobilroka.sk

Značky: