Aby ste získali ucelenejší prehľad o vašom kalendári.

Jednou z výhod mobilného Outlooku je, že v rámci jednej aplikácie obsahuje emailové schránky, ale aj kalendár. Nemusíte sa teda prepínať medzi viacerými aplikáciami, aby ste skontrolovali svoj program na nasledujúce dni a ku kalendáru dokážete pristupovať aj priamo z rozhrania písania emailu. Je to užitočné.

Nevýhodou však je, že kalendár zobrazuje (resp. doteraz zobrazoval) iba udalosti pre vaše konto. Iné aplikácie, napr. Sunrise, dokážu integrovať udalosti z ostatných služieb a vytvoriť tak komplexnejší prehľad. Najnovšie túto funkciu ponúka aj Outlook – nie je to náhoda, Microsoft dávnejšie kúpil aplikáciu Sunrise a túto technológiu teraz využil v ďalšom produkte.

Outlook umožňuje zobrazovať udalosti zo služieb Evernote, Facebook a Wunderlist. Funguje to pomerne jednoducho. V rozhraní kalendára môžete aktivovať ľavý bočný panel a nastaviť si, ktoré informácie sa majú zobrazovať. Takisto si prispôsobíte ich sfarbenie, aby sa vám údaje z viacerých zdrojov nemýlili.

Facebook v rámci integrácie zobrazuje narodeniny a udalosti (môžete na ne reagovať priamo z aplikácie), Wunderlist vám pripomenie vaše poznámky, pripomienky a úlohy a Evernote zobrazuje poznámky. Pokiaľ používate mobilný Outlook, táto funkcia bude určite prínosom. Dvojnásobne, ak používate aj Wunderlist alebo Evernote.

Outlook je dostupný pre Android a iOS.

outlook_facebook_evernote_nowat

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit