Poznáte tie dni, keď zo seba dostanete všetku produktivitu? Či už idete na turistiku alebo sedíte v kancelárii a nemáte ani len čas zodvihnúť sa zo stoličky a prísť si po niečo pod zub, energiu potrebujete nejakým spôsobom doplniť.

My sme v redakcii vyskúšali Monk snacky, ktoré sa vyznačujú nielen zdravým zložením, ale aj výbornou chuťou. V prípade Monk Hazelnut Snack ide dokonca o chuť ocenenú v rámci Great Taste 2023, kde získali jednu hviezdičku. A o čo vlastne ide? Monk Hazelnut Snack je ideálnou desiatou v podobe orieškového krému, ktorý sa nachádza v praktickej malej taštičke. Môžete si ju vložiť napríklad do kabelky, batohu či položiť na stôl v kancelárii.

Ako vyzerá môj deň s Monk snackmi

Sú dni, kedy sa nestíham do práce ani len riadne pripraviť. Ráno skoro vstávam, vyrážam, no na raňajky nemám ani len čas. A práve v tejto chvíli je pre mňa záchranou Monk Hazelnut Snack, ktorý mám uložený v kabelke ako prvú pomoc v prípade hladu. Predtým, ako som začala využívať na rýchle raňajky Monk snacky, siahla som vždy po prvej drobnosti, ktorú som doma našla, prípadne som raňajky vynechala. Vďaka Monk snackom však mám vždy k dispozícii dokonca zdravé raňajky, ktoré ma nabijú energiou na najbližšie hodiny.

Občas sa mi taktiež stane, že popri práci nemám čas ísť na obed, no hlad ma už plaší niečo si zohnať. V časovom zhone a práve čase, kedy potrebujem udržať myšlienku, aby som svoju prácu dokončila efektívne, nemám čas pripravovať si obed či nejaký ten olovrant. Aj v tejto chvíli zaženie Monk Hazelnut Snack môj hlad na nejakú tú chvíľu, kým nebudem mať neskôr čas na iné jedlo.

Nestalo sa mi však, že by Monk Hazelnut Snack bol pre mňa len niečím, čo by môj hlad na chvíľu odsunulo. Po chutnej desiate som nemala potrebu jesť ešte nejakú chvíľu a mohla som pokračovať naďalej v mojej produktivite.

Monk Hazelnut SnackZdroj: TOUCHIT
Monk Hazelnut Snack

Príjemná pauza medzi prednáškami

Nakoľko stále študujem a vyučovanie na vysokej škole mám v blokoch, stáva sa mi, že na prednáškach strávim aj 6 hodín, najmä teda v poobednom čase. A práve v týchto krátkych pauzách, ktoré zvyčajne trvajú len 20 minút, nemám úplne čas zháňať jedlo.

Ak si teda dopredu nepremyslím, že si mám so sebou niečo priniesť, zvyčajne skončím v najbližších potravinách a kupujem si hotovú bagetu. Odkedy však mám po ruke Monk snacky, je pre mňa vždy príjemným prekvapením, keď si ich nájdem vo svojom batohu.

V náväznosti na pauzy medzi prednáškami by som rada spomenula, že Monk snacky sú skvelým doplnkom do desiatových boxov vašich školákov. Majú tvar klasickej detskej výživy s jedným hlavným rozdielom. Sú zdravšie, výživnejšie a majú lahodnú orieškovú chuť, ktorá žiakom i študentom pripomenie ich obľúbenú pochúťku.

Monk Hazelnut SnackZdroj: TOUCHIT
Monk Hazelnut Snack

Pre bežný deň i na turistiku

Aj keď som Monk snacky využívala najmä v priebehu svojho dňa medzi školskými a pracovnými povinnosťami, tak ich ocenia aj aktívnejší ľudia. Ako som už spomenula, Monk snacky sú vhodné aj na turistiku, pričom nielen v tomto prípade oceníte znovuuzatvárateľné balenie, ktoré jednoducho otvoríte a ak snack nezjete, jednoducho si ho uzatvoríte na neskôr.

Balenie v sebe však skrýva aj malé prekvapenie v podobe zárezu. Ak svoj Monk Hazelnut Snack zjete a stále máte pocit, že sa v balení ešte stále veľa krému nachádza, môžete ho vďaka tomuto zárezu v hornej časti balenia jednoducho otvoriť. Následne využijete lyžičku a dostanete z balenia úplne všetko.

Okrem vášnivých turistov sa Monk Hazelnut Snack môže stať vaším doplnkom po športovom tréningu alebo jednoducho kedykoľvek, keď vás prepadne hlad či tzv. mlsná.

Monk Hazelnut SnackZdroj: TOUCHIT
Monk Hazelnut Snack

Monk snacky: zdravá bio desiata s lahodnou chuťou

Monk Hazelnut Snack ako jeho názov už prezrádza, je vyrobený z lieskových orieškov. Ich chuť je v snacku skutočne výrazná a pochutia si na nich aj ľudia, ktorí nemajú radi umelé príchute. Pri mnohých podobných dezertoch som totiž mala často pocit, že nie sú až tak pravé, ako sa uvádza.

Pri Monk snackoch som však skutočne pocítila chuť orechov a nemala som ani najmenšie pochybnosti o tom, že by produkt nebol bio. Ocenenie Great Taste 2023 si teda Monk Hazelnut Snack skutočne zaslúži.

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.