Doplnené 25.5.2018: Motorola začala rozposielať pozvánky na svoje podujatie, ktoré sa bude konať 6. júna.

Spoločnosť uvádza, že hviezdou večera bude bližšie nešpecifikovaný smartfón. Nie je ťažké si domyslieť o ktoré zariadenie by malo ísť. Vzhľadom na nedávno predstavené modely Moto G6 a E5 sa do popredia núka práve očakávaný model Moto Z3 Play.

V poslednej dobe sa toto zariadenie stalo predmetom veľkého záujmu, ktorý odhalil takmer všetky kľúčové špecifikácie, vrátane čipovej sady Snapdragon 636, 6” displeja s pomerom strán 18:9, 4 GB RAM a 32/64 GB pamäte ROM.

Smartfón ponúkne duálny fotoaparát s hlavným 12 Mpx snímačom a 8 Mpx predným fotoaparátom. Kapacita batérie bude dosahovať 3 000 mAh.

Zdroj: GSM Arena

Doplnené 11.5.2018: Pozrite si pripravovaný model Moto Z3 Play zo všetkých strán.

Najnovšie informácie o pripravovanej novinke sú nielen o novom pohľade na dizajn zariadenia, ale dostávajú sa na verejnosť aj ďalšie špecifikácie. Moto Z3 Play bude mať telo s rozmerom 156,23 x 76,7 mm. Dávnejšie úniky hovorili o veľmi tenkom tele na úrovni 6 mm. Displej bude dosahovať 6″ s pomerom strán 18:9 pri rozlíšení Full HD+. Očakáva sa, že vnútorná pamäť bude mať až 128 GB.

Medzi najväčšie prekvapenie patrí vyobrazená čítačka odtlačkov prstov, ktorá sa presunula do pravej bočnej steny zariadenia. Informácie o nej sa začali objavovať už dávnejšie. Ďalšie známe špecifikácie si môžete pozrieť v článku nižšie.

Doplnené 19.4.2018: Nové rendery nám potvrdzujú už dávnejšie uniknutý dizajn a naznačujú aj čítačku odtlačkov prstov v bočnej stene.

Pripravovaný Model Z3 Play sa na verejnosť dostáva v pomerne početných únikoch. Značka Motorola, ktorá patrí Lenovu, dnes začína s odhaľovaním svoje prvej várky zariadení pre tento rok, ktoré sa bude konať v Brazílii. Model Z3 Play má potvrdený pomer strán displeja 18:9. O dostatok výkonu sa má postarať čipset Snapdragom 636 so 4 GB pamäte RAM a 64 GB ROM. Je zaujímavé, že na prednej a aj zadnej strane zariadenia nie je vidieť žiaden snímač odtlačkov prstov. Ten môže byť zabudovaný v bočnej stene zariadenia, ako tomu bolo pri starších smartfónoch od Sony.

Predstavenie by sa mohlo podľa očakávania udiať začiatkom júna.

Pôvodný text: Stáva sa už štandardným krokom veľkého počtu výrobcov, že odstraňujú z výbavy smartfónov audio konektor.

Očakávaný model Moto Z3 Play pôjde pravdepodobne tiež v šľapajách redukovania počtu vstupov. Podľa najnovších fotografií, na ktorých sa pripravované Moto objavuje s ochrannými púzdrami, akosi chýba tento ešte vo veľkej miere využívaný port.

Predchodca, v podobe modelu Moto Z2 Play ešte audio konektor obsahoval aj napriek ultra štíhlemu telu, ktoré malo iba 6 mm. Na  záberoch Z3 Play je vidieť iba otvory pre USB-C konektor a mikrofóny.

V prípade Moto Z3 Play je jasne daný dizajnový rukopis tejto série, ktorá je ľahko rozpoznateľná v širokej spleti moderných smartfónov aj vďaka príprave pre Moto Mods s konektormi na zadnej stene zariadenia.

Ďalším dizajnovým prvkom, ktorý definuje sériu Moto je kruh na zadnej stene zariadenia, ktorý združuje duálny fotoaparát spolu s LED bleskom. Prestavenie nového Moto môžeme očakávať počas letných mesiacov a mal by obsahovať 6″ Super Amoled displej, až 4 GB pamäte RAM spolu so 64 GB pamäťou ROM.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj: 

Motorola RAZR 2018: Slávne véčko v novom kabáte

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.