Aplikácia moto Camera 2 je spôsob, ktorým Motorola šíri aktualizácie pre fotoaparáty, na väčšine svojich smarfónov.

Minulý rok v decembri, aktualizácia aplikácie fotoaparátu pridala portrétový režim pre selfies, ako aj možnosť pridať do fotografie vodoznak. Podľa portálu Android Police, bola aplikácia opäť aktualizovaná a prináša nový zoznam funkcií.

Nová aktualizácia aplikácie moto Camera, pridáva živé filtre a nové vylepšené používateľské rozhranie s vodováhou pre všetky Moto zariadenia. Zoznam zmien informuje, že by mali výrazne pomôcť zlepšiť kvalitu výsledných fotografií. S ďalšou aktualizáciou sa do smartfónov dostanú aj AR samolepky.

Malo by sa tak udiať ešte tento mesiac, pričom táto funkcia bude dostupná iba pre určité modely s podporou Google Lens. Táto aktualizácia bola doposiaľ sprístupnená iba pre modely moto Z3 a moto Z3 Play. Niektoré telefóny nie sú však kompatibilné s AR samolepkami, kvôli nedostatočnej hardvérovej výbave. Medzi ne patria napríklad moto g7 Play, moto g6, moto g5 Plus, moto X4 a motorola one.

S novou aktualizáciou prichádza aj možnosť nastaviť manuálny režim, ako predvolený, takže používateľ bude vstupovať do aplikácie fotoaparátu, vždy v predvolenom manuálnom režime. Aplikácia získava aj teplotnú funkciu Kelvin s histogramom, ktorá pomáha fotoaparátu s vyvážením bielej farby a udržuje vernú reprodukciu farieb. S aktualizáciou samozrejme prichádzajú na všetky moto zariadenia aj opravy chýb aplikácie.

Pokiaľ chcete aktualizovať svoje moto zariadenie, otvorte Obchod Play a vyhľadajte aplikáciu moto fotoaparátu. Ak je aktualizácia dostupná aj pre vaše zariadenie, tak ďalej postupujte bežným spôsobom.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Motorola RAZR 2019: Pozrite si epické video prichádzajúcej legendy

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.