Motorola získala certfikáciu pre budúcoročný model moto g7 Power s obrovskou, 5000 mAh batériou.

Pred časom sa objavili informácie o tom, že Motorola v budúcnosti nebude už počítať s niektorými zaužívanými modelmi a v budúcom roku zníži ich počet. Redukovanie zástupcov by sa pritom nemalo dotknúť modelového radu moto g. Práve ten sa rozšíri o ďalšieho, nového zástupcu s prívlastkom Power.

Motorola moto g7 Power bola dnes certifikovaná v Thajsku s modelovým označením XT1955-4. Zároveň sa v zozname FCC zistilo, že zariadenie dostane batériu so štedrou kapacitou, až 5000 mAh. Záznam v FCC odhalil aj rozmery smartfónu. Napríklad uhlopriečka zariadenia dosahuje 167 mm, čo je približne 6,45-palca, pričom sa očakáva, že smartfón dostane približne 6,2-palcový displej. Motorola moto g7 Power príde iba s jednou hlavnou kamerou a LED bleskom.

Pripravovaný model bude mať minimálne štyri vyhotovenia pre rôzne trhy – XT1955-1 pre Brazíliu s Dual SIM, XT1955-2 pre Latinskú Ameriku s hybridným slotom SIM, XT1955-4 tiež s hybridným slotom, ale bez NFC, zatiaľ čo globálny model s NFC bude mať označenie XT-1955-7.

Zdroj: NaschvilleChatterClass

Prečítajte si aj:

Najlepšie vychytávky telefónu motorola one

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.