Doplnené: Predstavený telefón bude v predaji na Slovensku pod názvom moto g9 play a to v prírodnom Forest Green odtieni spolu s Moto Buds Bluetooth slúchadlami v cene 199 eur od 1.9.2020.

Výrobca v tichosti predstavil ďalší nový smartfón.

Motorola oficiálne uviedla smartfón moto g9 play. Ten ponúka 6,5-palcový HD+ displej s pomerom strán 20:9 a 8 Mpx prednou kamerou. Brada pod displejom je pomerne veľká, avšak to je štandardom pre telefóny s cenou na úrovni 150 eur. Novinku poháňa procesor Snapdragon 662 v kombinácii so 4 GB RAM a 64 GB úložiskom.

Moto g9 play dostal do výbavy aj 5000 mAh batériu s rýchlym 20 W nabíjaním. Nechýba snímač odtlačkov prstov na zadnej strane, USB-C port a špeciálna vrstva, ktorá zvyšuje odolnosť voči vode – toto je tradičná vlastnosť smartfónov od Motoroly. Operačný systém je Android 10.

Novinka ponúka aj trojitý zadný fotoaparát – 48 Mpx hlavný senzor a dva 2 Mpx senzory pre fotenie makro fotiek a meranie hĺbky.

Moto g9 play bude v predaji na Slovensku v prírodnom Forest Green odtieni spolu s Moto Buds Bluetooth slúchadlami v cene 199 eur od 1.9.2020.

Motorola moto g9

Motorola moto g9 play. Zdroj: Motorola

Zdroj: androidcentral, motorola

Prečítajte si aj:

Motorola predstavuje 5G telefón pre všetkých. Privítajte moto g 5G plus za 399 eur

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit