Na model X30 Pro a novú generáciu skladateľného telefónu Razr netrpezlivo čakáme už niekoľko týždňov.

Pôvodný termín uvedenia týchto dvoch smartfónov bol stanovený na 2. augusta, pričom vieme, že v tento deň nám Motorola nič nepredstavila. Pokým zakrátko sme spoznali “nový” termín ich uvedenia, spoločnosť nám až teraz prezradila ten oficiálny.

Portál GSMArena najnovšie informuje, že čínska divízia spoločnosti Motorola potvrdila, že 11. augusta o 20:00 miestneho času oznámi očakávané novinky Moto Razr 2022 spolu s telefónmi Moto X30 Pro a S30 Pro. Nový termín ich uvedenia potvrdil GM spoločnosti Lenovo Chen Jin prostredníctvom svojho osobného profilu na sociálnej sieti Weibo.

Pokým o vlajkovom telefóne Moto X30 Pro s 200 Mpx fotoaparátom poznáme už pomerne veľa detailov, tak o skladacom modeli Moto Razr 2022 toho vieme o niečo menej. Avšak aj tieto parametre sú veľmi zaujímavé. Zdá sa, že Motorola tentokrát stavila na “víťazný mix” a model Moto Razr 2022 bude poriadne výkonný, keďže ho bude poháňať čipová sada Snapdragon 8+ Gen 1.

Skoršie správy naznačovali aj ďalšiu vynikajúcu výbavu. Jej súčasťou má byť 6,7-palcová skladacia P-OLED obrazovka s frekvenciou 120 Hz s úplne novým mechanizmom pántu. Na zadnej strane telefónu nájdeme 50 Mpx hlavný fotoaparát a 13 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát.

Je pritom možné, že hlavnou „hviezdou večera“ bude práve model Moto X30 Pro so spomínaným 200 Mpx fotoaparátom.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.