Aj spoločnosť motorola pracuje na smarfónoch s vyšším počtom fotoaparátov.

Začiatkom tohto týždňa sme mohli vidieť prvé obrázky smartfónu od motoroly s trojitým fotoaparátom. Zariadenia, ktoré budú využívať tento už dnes štandardný počet kamier, budú označené ako P40 Power alebo P40 Note. Je tak pravdepodobné, že týchto smartfónov bude v modelovom rade viacej.

Neprešiel ani týždeň a už tu máme aj obrázky smartfónu so zostavou až štyroch kamier. Tieto čerstvé CAD rendery sa objavili na OnLeaks a naznačujú možný dizajnový smer, ktorým sa bude americká spoločnosť so svojimi smartfónmi uberať.

Vyobrazený smartfón disponuje 6,2-palcovým displejom so zabudovaným skenerom odtlačkov prstov. Na zadnej strane je vidieť spomínanú zostavu štyroch kamier, ktorá obsahuje aj 48 Mpx snímač. Rozmery zariadenia sú 158,7 × 75 × 8,8 mm, ale zatiaľ  nie je jasné, či v hrúbke smartfónu je započítaná aj vystupujúca kamera alebo nie.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Ďalšie informácie, ktoré sa dajú vyčítať, sú tlačidlo napájania a hlasitosti umiestnené na pravej strane, konektor pre slúchadlá a USB-C port v spodnej časti, ako aj slot pre SIM kartu a reproduktor na vrchu zariadenia. Na renderoch je tiež vidieť na zadnej strane malá dierka, ktorá bude pravdepodobne tretím mikrofónom.

Modelové označenie a ďalšie podrobnosti o hardvéri nie sú nateraz známe, ale pohľad na možný dizajn novinky od motoroly je zaujímavý.

Zdroj: Cashkaro

Prečítajte si aj:

motorola a Samsung spájajú svoje sily: Smartfón s označením One Vision sa objavil v nástroji Geekbench

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.