Na detailoch záleží.

Pred pár dňami sa na internete začali objavovať prvé informácie o novej generácii skladateľných telefónov spoločnosti Motorola s označením Razr 50 a Razr 50 Ultra. Nedávno zverejnené informácie už čo to prezradili o základnom modeli Razr 50, avšak teraz sa na internete objavili nové informácie o vybavenejšom modeli s prívlastkom Ultra. Pravdepodobne najzaujímavejším dizajnovým vylepšením modelu Razr 50 bude jeho veľký 3,6 palcový vonkajší displej z modelu Razr 40 Ultra, ktorý bude stále zasahovať do dvoch fotoaparátov a LED blesku.  

3C certifikácia modelu Ultra aktuálne dopĺňa nedávno zverejnené informácie z TENAA. Certifikácia síce nepotvrdzuje doterajšie leaky, ale potvrdzuje jeden veľmi zaujímavý parameter, ktorým je rýchlosť nabíjania. Výpis z certifikačného úradu informuje, že Motorola Razr 50 Ultra bude na trh uvedená s podporou 68 W káblového nabíjania, čo predstavuje veľmi veľký medzigeneračný skok oproti modelu Razr 40 Ultra s 3800 mAh batériou.

Na druhej strane už model Razr 40 Ultra dokázal prekonať 25 W nabíjanie použité v Samsung Galaxy Z Flip5, pričom Razr 50 Ultra ho posunie o niekoľko úrovní vyššie. Hoci výpis z databázy 3C už neprezrádza žiadne ďalšie podrobnosti o Razr 50 Ultra, tak na základe doterajších únikov sa očakáva, že vo výbave nebude chýbať 6,9-palcový displej s rozlíšením FullHD+ s obnovovacou frekvenciou 165 Hz, 4 palcový vonkajší P-OLED displej, dva 50 Mpx fotoaparáty, 32 Mpx selfie fotoaparát a 4 000 mAh batéria.

Motorola Razr 50 Ultra sa bude môcť pochváliť aj veľmi vysokým výkonom, ktorý zabezpečí Snapdragon 8s Gen 3. V telefóne by nemala chýbať RAM s kapacitou 12 GB RAM a 256 GB úložisko. V nedávnom úniku sa spomína aj vodoodolnosť na úrovni IPX8. 

Predstavenie Razr 50 a 50 Ultra by malo prebehnúť v júni, pričom obidva telefóny by sa mali predávať za veľmi zaujímavé ceny.

Zdroj: GeeksDigit

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.