Chce zaujať pomerom kvality a ceny.

Značka Motorola nedávno oficiálne predstavila smartfón motorola one, ktorý sa postupne začína objavovať aj v ponuke slovenských obchodov a operátorov. Do predaja sa však čoskoro dostanú aj produkty zo segmentu slúchadiel, reproduktorov a kamier.

Prvú várku noviniek sme si mohli pozrieť počas tlačovej konferencie. Detailov je zatiaľ málo, máme však potvrdené, že novinky si budete môcť kúpiť aj na Slovensku a podobne ako smartfóny tejto značky, aj príslušenstvo bude chcieť zaujať pomerom cena/výkon.

V ponuke Motorola slúchadiel nájdete napr. bezdrôtové Bluetooth slúchadlá v cene 39 eur s elegantným bielym dizajnom. Tie budú v predaji aj v špeciálnom balení so stojanom, ktorý zároveň funguje aj ako nabíjačka a reproduktor. Cena tohto balenia by mala byť na úrovni 119 eur.

Motorola tiež uvedie do predaja aj bezdrôtové slúchadlá s aktívnym odhlučnením okolitého hluku, ktoré ponúkajú aj integráciu virtuálnej asistentky Amazon Alexa. Cena by sa mala pohybovať na úrovni 99 eur. K dispozícii budú tiež športové slúchadlá, Bluetooth reproduktory a akčné kamery.

Jednotlivým produktom sa budeme podrobnejšie venovať, keď sa k nám dostanú do redakcie. Porovnáme ich aj s priamou konkurenciou a sami sme zvedaví, ako uspejú.

Slúchadlá a kamery značky Motorola

Prečítajte si aj:

motorola one sa začína predávať na Slovensku. Bude aj u operátorov, cenou poteší (video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit