Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Minulý týždeň Google oznámil spustenie Android Enterprise Recommended, programu pod záštitou Google, ktorý stanovuje nový štandard excelentnosti pre podnikové zariadenia a služby. Motorola sa s hrdosťou zapája do tohto programu s validáciou Moto Z2 Force Edition a Moto X4.

Osvedčené postupy a spoločné požiadavky odporúčané v systéme Android Enterprise, sa opierajú o prísny testovací proces, ktorý zabezpečuje, aby zariadenia a služby spĺňali vyššie špecifikácie pre hardvér, nasadenie, bezpečnosť a skúsenosti používateľov a aby pomohli organizáciám zvládnuť najnáročnejšie a najrozmanitejšie podnikateľské prostredia.

V prvej fáze tohto programu bude spoločnosť Google podporovať vedúcich výrobcov zariadení a mobilných operátorov, aby pomohli splniť špecifikácie.

Niektoré z týchto overených špecifikácií zahŕňajú:

  • Minimálne hardvérové špecifikácie pre zariadenia Android 7.0+
  • Podpora registrácie zariadení so systémom Android, vrátane bezproblémového nastavenia a nasadenia aplikácie do zariadenia
  • Dodanie aktualizácií zabezpečenia Android od Google do 90 dní od uvedenia na trh, a to minimálne počas doby troch rokov
  • Dostupnosť odomknutých zariadení na podporu globálnych nasadení
  • Obmedzenie predvolených systémových aplikácií v pracovnom profile systému Android a na spravovaných zariadeniach
  • Úplný zoznam odporúčaných požiadaviek na systém Android Enterprise nájdete tu

Motorola vždy integrovala to najlepšie, čo Android ponúka. Výkonná kombinácia systému Android a Moto Experiences, bola základom franchisingu a ponúka jedinečnú intuitívnu používateľskú skúsenosť, ktorá je vysoko cenená.

Tu, v spoločnosti Motorola, sme nadšení, že sme medzi vybranými, ktorí sa rozhodli pre program s cieľom zjednodušenia rozhodovania o podnikových zariadeniach a službách, ktoré majú zabezpečiť, aby naši spotrebitelia trávili menej času týmito rozhodnutiami a sústredili sa na prácu, ktorú skutočne potrebujú vykonať.

Značky: