Očakáva sa, že aj spoločnosť Motorola čoskoro predstaví svoje nové modely.
Moto G6, Moto G6 Plus a Moto G6 Play. Nedávne úniky už odhalili veľa informácií o špecifikáciách týchto telefónov. Dnes dobre známy leakster Evan Blass odhalil kódové označenie telefónov série Moto G6.

Podľa Blassa sú Moto G6, G6 Plus a G6 Play označené ako Blaine, Teller a Ashley. Rovnako ako telefóny Moto G5 a G5 Plus boli odhalené na minuloročnom MWC, tak sa predpokladá, že séria Moto G6 sa môže objaviť na blížiacom sa MWC 2018 už za pár dní.

Budeme si ale musieť počkať do kongresu MWC, nakoľko Motorola nepotvrdila predstavenie novej série Moto G6.


Uniknuté informácie ukázali, že Moto G6 bude mať 5,93-palcový displej, ktorý bude mať rozlíšenie FHD+ a pomer strán 18: 9. Čipovú sadu Snapdragon 450 bude dopĺňať vnútorná pamäť s kapacitou 32 GB a 64 GB, a podľa modelu bude obsiahnutá pamäť RAM s kapacitou 3 alebo 4 GB.

Očakáva sa, že na fotagrafovanie sa bude využívať hlavný duálny fotoaparát 12 Mpx + 5 Mpx, a predný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx. Je pravdepodobné, že batéria bude dosahovať kapacitu 3000 mAh. Čítačku odtlačkov prstov môžeme očakávať na zadnej strane.
Očakávaná cena bude totožná s modelovou radou Moto G5. Farebné prevedenie by malo obsahovať 3 farby Rose Gold, Black a Silver.

Očakávané podoby modelov Moto G6, G6 Plus a G6 Play.

Pokročilejší model Moto G6 Plus mal by mať tiež pomer strán 18: 9 s displejom FHD+ s uhlopriečkou 5,93 palca. Čipovú sadu Snapdragon 630 môže dopĺňať pamäť RAM podľa varianty zariadenia s veľkosťou 4 GB alebo až 6 GB. Pamäť ROM s veľkosťou 32 GB a 64 GB.

Fotoaparáty by mali byť použité ako pri modely G6. Batéria by mohla narásť na hodnotu 3200 mAh. Snímač odtlačkov prstov bude umiestnený vpredu. Cenovka môže byť na úrovni minuloročných modelov. Farebné prevedenia budú Dark Teal, Black a Silver.
Očakáva sa, že model Moto G6 Play bude predstavovať zariadenie s obrazovkou s 5,7 palcovým displejom a pomerom strán 16: 9. V zariadení bude obsiahnutá čipová sada Snapdragon 430 s pamäťou RAM 3 GB, snímač odtlačkov prstov umiestnený na prednej strane a 4 000 mAh batéria.

Cenovka by taktiež mohla kopírovať minuloročné modely. G6 Play sa môže zahaliť do farieb Dark Charcoal, Deep Blue a Gold. Podľa parametrov to vyzerá tak, že sa máme na čo tešiť. Zariadenia Moto si získavajú čoraz väčšiu obľubu a Motorola nám bude mať určite čo ponúknuť aj pri nových modeloch.

zdroj: gizmochina

Prečítajte si aj:

Recenzia: Motorola Moto X4 – umelecké dielo

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.