Vraj sa pripravuje aj Plus verzia.

Iba včera sa objavil render nadchádzajúceho telefónu moto g 5G, ktorý priniesol Evan Blass. Najnovšie máme z rovnakého zdroja niekoľko špecifikácií, ktoré potvrdzujú včerajšie informácie. Podľa Blassa je moto g 5G v skutočnosti považovaný za model edge lite. Vieme, že predstavenie tohto modelu je plánované na 7. júla. Spolu s týmto modelom môžeme spoznať aj moto g 5G Plus. O tomto zariadení nemáme zatiaľ žiadne informácie.

motorola edge lite

Zdroj: GSMArena

Moto g 5G bude obsahovať Full HD+ displej s duálnym selfie fotoaparátom, obnovovacou frekvenciou 90 Hz a pomerom strán 21: 9. Celkové rozmery zariadenia sú 167,98 × 73,97 × 9,59 mm. Hmotnosť je 207 gramov.

motorola moto g 5G

Zdroj: GSMArena

Zostave fotoaparátov bude dominovať 48 Mpx fotoaparát spolu s 5 Mpx macro fotoaparátom, 8 Mpx širokouhlým modulom a 2 Mpx fotoaparátom na meranie hĺbky. Telefón bude poháňaný čipovou sadou Snapdragon 765, ktorej budú sekundovať 4 GB pamäť RAM. K dispozícii bude aj možnosť rozšírenia pamäte pomocou microSD kariet.

Súčasťou modelu je USB-C port, cez ktorý bude možné 4800 mAh batériu nabíjať 18 W nabíjačkou. Vo výbave nebude chýbať podpora NFC a dual-SIM. Poteší aj samotná cena, ktorá by mala v Európe začínať na 399 eurách. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

motorola edge+: Oplatí sa motorola za 999 EUR? (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.