Neprehliadnuteľný! Práve taký je Leatherman SKELETOOL RX. Dôvodom je nielen unikátne oranžové sfarbenie, ale taktiež zaujímavý dizajn. Ten je prepojený s účelnosťou a vďaka odľahčovacím otvorom váži tento 17-nástrojový multitool iba 142 gramov. To mu však nijako neuberá na funkčnosti a extrémnej odolnosti.

To ocenia najmä horolezci, ale aj používatelia, ktorí počítajú každý gram hmotnosti naviac a potrebujú sa spoľahnúť na rýchle a kvalitné náradie. Oproti svojmu predchodcovi je tento model obohatený o zúbkovanú čepeľ (66 mm), ktorá sa dá jednoducho otvoriť jednou rukou. Tradične multifunkčné kliešte sú ďalej doplnené o bit s plochým skrutkovačom a hrotom na vyrážanie skla.

Tiež tu nájdete otvárač na fľašky. Telo z nerezovej ocele je vyplnené hliníkovou vložkou. Vďaka kvalitnej karabíne môžete multitool jediným pohybom pripnúť na opasok či na batoh. Budete ho mať po ruke v každej situácii. Jeho dĺžka je 10 cm a hmotnosť 142 gramov.

Cena: 145 EUR

Zapožičal: www.leatherman.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.