Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vyberte si vhodnú veľkosť a pracujte pohodlne po celý deň s rolovacím kolieskom SmartWhee

Spoločnosť Logitech prichádza s novou bezdrôtovou myšou Signature M650. Vďaka dvom rôznym veľkostiam a aj verzii pre ľavákov, ponúka lepšie pracovné podmienky pre oveľa väčšiu skupinu ľudí ako iné modely. Medzi jej hlavné prednosti patria rolovacie koliesko SmartWheel, takmer nepočuteľné tlačidlá s nastaviteľnými funkciami a veľmi praktický dizajn. Táto myš sa stane skvelým doplnkom každej počítačovej zostavy a práca s ňou bude rýchlejšia a príjemnejšia než kedykoľvek predtým. Myš Signature M650 bude na Slovensku a v ČR dostupná od januára 2022 v sieti distribútorov (Alza, Electroworld, Nay, CZC.cz, HP Tronic a TS Bohemia) za odporúčanú maloobchodnú cenu 44,99 €.

„Na svete je viac ako miliarda znalostných pracovníkov a približne polovica z nich nepoužíva myš alebo má len základnú, či káblovú myš s obmedzenými funkciami,“ povedal Art O’Gnimh, viceprezident spoločnosti Logitech pre oblasť mainstreamového businessu, kreativity a produktivity. „Signature M650 ponúka to najlepšie z charakteristických vlastností a funkcií myší Logitech pre vyššiu produktivitu a uľahčenie celodennej práce.“

Pri práci s dokumentmi alebo pri prehliadaní webových stránok je skvelým pomocníkom koliesko SmartWheel, ktoré umožňuje podľa okamžitej potreby presné posúvanie po jednotlivých riadkoch alebo bleskurýchle rolovanie. Myš Signature M650 a jej väčší variant Signature M650 L sú vybavené technológiou SilentTouch, ktorá pri porovnaní napr. s myšou Logitech M185 znižuje hlučnosť tlačidiel až o 90%, takže klikanie už nebude nerušiť kolegov pri práci v kancelárii, ani účastníkov video hovoru pri práci na diaľku. Bezproblémové bezdrôtové pripojenie s veľkým dosahom je možné cez Bluetooth Low Energy alebo prostredníctvom USB prijímaču Logi Bolt. Batéria pri bežnej prevádzke vydrží až dva roky, takže si nemusíte robiť žiadne starosti s napájaním myši.

Myš Signature M650 sa vyrába v dvoch veľkostiach v smotanovej, grafitovej alebo ružovej farbe a aj vo verzii pre ľavákov (Left). Mäkká oporná plocha pre palec a pogumované bočné strany umožňujú dlhé hodiny pohodlnej práce. Funkcie tlačidiel sa dajú ľahko meniť pomocou aplikácie Logitech Options+. Myš pracuje s operačnými systémami Windows, MacOS, Linux, Chrome OS, ipadOS a Android.

Udržateľný dizajn zohľadňuje environmentálne a sociálne dopady výroby od okamihu získania surovín až po ukončenie životnosti produktu. Spoločnosti Logitech svoje výrobky navrhuje tak, aby dobre slúžili používateľom a zároveň mali minimálny negatívny dopad na životné prostredie. Preto je časť plastových dielov myši Signature M650 vyrábaná z recyklovaného plastu (PCR) – 64% pri grafitovej, 26% pri smotanovej a 26% pri ružovej verzii. Program spoločnosti Logitech pre využívanie PCR dokladá jej záväzok konštruovať produkty s ohľadom na udržateľnosť a postará sa o to, že plastom z vyradenej spotrebnej elektroniky vdýchnu opäť nový život. Výsledkom terajšej snahy o rozširovanie tohto záväzku je, že približne polovica myší a klávesníc v najširšom portfóliu spoločnosti Logitech obsahuje určitý podiel PCR a že novo uvádzané výrobky budú používať PCR všade, kde to bude možné.

Pre ďalšie informácie o bezdrôtovej myši Logitech Signature prosím navštívte stránky Logitech.com, náš blog alebo sa s nami spojte na sociálnych sieťach LinkedIn, Facebook a Twitter.

Značky: