Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Letenky, ubytovanie v 5* hoteli, doprava a vstupy na vybrané športové podujatia na olympijských hrách Paríž 2024, vrátane olympijskej kolekcie oblečenia od Allianzu v hodnote 10-tisíc eur za cenu len 66 eurocentov.

Toľko totiž stojí najlacnejšie cestovné poistenie od Allianz – Slovenskej poisťovne, ktoré kryje liečebné náklady, úraz, batožinu a zodpovednosť za spôsobenú škodu na jeden deň v zahraničí a ktoré vás dostane do hry o účasť na olympiáde.

Aby ste mohli vyhrať zájazd pre 2 osoby na olympijské hry Paríž 2024 stačí do 14. apríla 2024:

  1. Uzatvoriť akékoľvek poistenie v Allianzi,
  2. zaregistrovať sa do súťaže na Allianz súťaž | Vyhrajte zájazd na olympijské hry Paríž 2024
  3. byť jeden z 2 vyžrebovaných, ktorí získajú zájazd pre 2 osoby na OH Paríž 2024.

Skupina Allianz v roku 2021 odštartovala 8-ročné celosvetové partnerstvo s olympijským a paralympijským hnutím. „Ako hrdý partner najväčšieho športového sviatku na svete chceme dopriať zážitok z atmosféry tohto unikátneho podujatia aj našim klientom. Do súťaže o kompletne hradený pobyt na olympiáde sa môže zapojiť ktokoľvek, kto si od februára do polovice apríla 2024 uzavrie v Allianzi poistnú zmluvu a zaregistruje sa do súťaže. Následne vyžrebujeme dvoch šťastných výhercov, ktorí získajú zájazd pre seba a pre ďalšiu osobu. 60 ďalších vyžrebovaných získa špeciálnu olympijskú kolekciu oblečenia,“ vysvetľuje vedúci oddelenia marketingu Allianz Peter Stopiak. Allianz, ktorá je zároveň poisťovacím partnerom olympiády dala možnosť zúčastniť sa na paralympijských hrách aj svojim zamestnancom. Tí sa mohli zapojiť do vedomostného kvízu a následne vedenie Allianzu vyžrebovalo 3 zamestnancov, ktorým zabezpečí a kompletne uhradí pobyt v Paríži. Ostatní zamestnanci si mohli zakúpiť lístky na vybrané športové podujatia v zvýhodnených cenách.

Posledný deň na zaregistrovanie sa do súťaže o zájazd na OH Paríž 2024 je 14. apríl. Allianz potom do týždňa vyžrebuje šťastných výhercov 2 zájazdov pre 2 osoby a 60 olympijských kolekcií športového oblečenia. Viac informácií nájdete na stránke súťaže: Allianz súťaž | Vyhrajte zájazd na olympijské hry Paríž 2024

Značky: